Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: «Δεν αισθάνομαι ότι αμαύρωσα την χαρά της»

Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: «Δεν αισθάνομαι ότι αμαύρωσα την χαρά της»

«Αν βράβευε κάποιος το παιδί μου και έλεγε "είσαι καλός σε αυτό που κάνεις αλλά διαφωνώ μαζί σου", δεν θα το θεωρούσα τρομακτικό»

Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο που έκανε ωστόσο η Αθηναΐς Νέγκα το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή των MVMA 2024 για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι σε συνέντευξη τύπου της Eurovision, ενώ γινόταν αναφορά στο Ισραήλ.

Το πρωί της Πέμπτης, η Αθηναΐς Νέγκα κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις γι’ αυτό στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN. «Πραγματικά θεωρώ καλή τραγουδίστρια την Μαρίνα Σάττι αλλά ανεξαρτήτως αυτού του πράγματος είχα εκφράσει την αντίθεση μου με την συμπεριφορά της. Οπότε, επειδή εγώ από τη φύση μου είμαι έτσι σαν άνθρωπος, σκέφτηκα ότι πρέπει να της δώσω το βραβείο αλλά θα πω ότι διαφωνώ μαζί της».

«Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έχει γίνει και κανένας χαμός. Δεν έχει γίνει δηλαδή σεισμός παγκοσμίως, ο πλανήτης συνεχίζει και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στην επικαιρότητα. Θέλω να πω όμως ότι και το παιδί μου να βράβευε κάποιος και να του έλεγε «είσαι καλός ή καλή σε αυτό που κάνεις αλλά διαφωνώ μαζί σου», δεν θα το θεωρούσα τόσο τρομακτικό. Αυτή είναι η δική μου στάση και η δική μου διάθεση».

«Δεν αισθάνομαι ότι αμαυρώνω την χαρά ενός ανθρώπου. Ξέρετε, πάρα πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες διεθνώς είναι αμφιλεγόμενοι για πολύ πιο σοβαρά θέματα, δεν χάνουν την λάμψη τους» συμπλήρωσε εν συνεχεία, με σαφήνεια, η Αθηναΐς Νέγκα για το σχόλιο που έκανε από σκηνής για την Μαρίνα Σάττι στα MVMA 2024.

«Δεν πέρασα άσχημα στα MVMA 2024, μια χαρά πέρασα και είναι τιμή μου να τιμώ καλλιτέχνες. Ίσως όμως το ότι εγώ έχω άποψη και το ότι είμαι λίγο πιο βαριά, λίγο πιο μεγάλη σε ηλικία, μπορεί να μην ταιριάζει με τον χαρακτήρα του θεσμού».