Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ως νέος μπαμπάς με δυσκολεύει ο ύπνος, ψάχνω ένα μαξιλαράκι να κοιμηθώ»

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ως νέος μπαμπάς με δυσκολεύει ο ύπνος, ψάχνω ένα μαξιλαράκι να κοιμηθώ»

«Όταν κράτησα την κόρη μου πρώτη φορά έκλαιγα, δεν το πίστευα»

Για την πατρότητα και πως την βιώνει μίλησε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στη θεατρική παράσταση του καλοκαιριού στην οποία συμμετέχει, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο.

«Η παράσταση τώρα φτιάχνεται, έχουμε στα χέρια μας ένα καταπληκτικό έργο που ζει αιώνες τώρα, με απίστευτα νοήματα, διαχρονικά, ωραίους ρόλους, υπόθεση που σε «κρατάει». Έχει όλο το πακέτο. Είναι σε μετάφραση του Άκη Δήμου. Με τον Γιάννη Μπέζο να σκηνοθετεί, διαμάντι στα χέρια μας, και έναν θίασο με πολύ κέφι. Ξεκινάμε από Ηλιούπολη που είναι ένα φανταστικό θέατρο, 5-6 Ιουλίου», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και αναφέρθηκε στα περίεργα που του που έχουν τύχει στην καριέρα του:

«Το πιο περίεργο που μου έχει τύχει σε παράσταση σε περιοδεία είναι να πάθει black out η περιοχή, να σβήσουν όλα. Επίσης, έχει συμβεί με τον Βλαδίμηρο (Κυριακίδη) να βρέχει στο ξεκίνημα της παράστασης καταρρακτωδώς. Βγάλαμε όλη την παράσταση και ήταν ίσως το πιο δυνατό χειροκρότημα που έχουμε πάρει».

Για την συνεργασία του με τον Μπέζο, είπε: «Ο Γιάννης Μπέζος ως σκηνοθέτης είναι καταπληκτικός, είναι από τους κορυφαίους για μένα. Δουλέψαμε μαζί στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», που ήταν από τις πρώτες μου δουλειές».

¨Οσον αφορά την πατρότητα, εξήγησε: «Ως νέος μπαμπάς με δυσκολεύει ο ύπνος, ψάχνω ένα μαξιλαράκι να κοιμηθώ. Όταν κράτησα την κόρη μου πρώτη φορά έκλαιγα, δεν το πίστευα».