Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για την κυκλοφορία βίντεό της από τη Μύκονο: «Πόσο ξεφτίλες είστε;»

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για την κυκλοφορία βίντεό της από τη Μύκονο: «Πόσο ξεφτίλες είστε;»

«Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας;»

Πυρ και μανία είναι η Ιωάννα Τούνη για το βίντεό της που κυκλοφόρησε από τη Μύκονο, όπου πήγε για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για να πραγματοποιήσει τη φωτογράφιση για την εταιρεία ρούχων που διαθέτει. Μαζί της ήταν φίλες και συνεργάτιδές της.

Ο φακός του Mykonos Live Tv και ο Πέτρος Νάζος απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη στη βίλα όπου μένει μαζί με την παρέα της και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της influencer καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, το βίντεο τραβήχτηκε παράνομα και χωρίς τη συγκατάθεσή τους στον ιδιωτικό χώρο που έχουν νοικιάσει. Η ίδια ξέσπασε με τον εν λόγω βίντεο κι όσα ανέφερε ο Πέτρος Νάζος στη Super Κατερίνα για την εμφάνισή της με το μαγιό.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση. Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας; Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.