Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Με τον γιο του Δημήτρη έχει ένα βασικό κοινό, την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν» είπε ο ηθοποιός

Για την φημολογούμενη θεατρική επάνοδο του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη και για τη συνεργασία που έχει με τον γιο του, Δημήτρη Φιλιππίδη, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης, με αφορμή την καλοκαιρινή θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει.

«Υπάρχουν πολλές φήμες, ότι θα επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης και μάλιστα ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε κάποιο θέατρο» σχολίασε η ρεπόρτερ της εκπομπής, με τον Θοδωρή Ρωμανίδη να λέει: «Μακάρι να επιστρέψει. Το έχω πει και το λέω πάντα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο. Γιατί με σκηνοθέτησε κιόλας και είδα πως πλησιάζει τα πράγματα». «Αν αθωωθεί στο εφετείο, θα είναι μια ηθική δικαίωση για εκείνον βασικά και για την οικογένεια του. Μακάρι να επιστρέψει, από όποια θέση θέλει εκείνος και ό,τι επιλέξει» πρόσθεσε.

Για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Φιλιππίδη στα Βραβεία «Χορν», ο Θοδωρής Ρωμανίδης αφού τον χαρακτήρισε ως «εξαιρετικό ηθοποιό», είπε ότι χωρίς να θέλει να προσβάλει τους άλλους υποψηφίους, θα ήθελε να το πάρει ο Δημήτρης. Ερωτηθείς δε, αν έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον πατέρα του, είπε ότι «με τον γιο του Δημήτρη, θα πω πως έχει ένα βασικό κοινό. Την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν. Έχει άποψη, τεκμηριωμένη άποψη».