Λάκης Γαβαλάς: Ακούγοντας τώρα αυτό για τον Γιώργο Μαζωνάκη παθαίνω σοκ – Έχω πληγωθεί και ΄γω

Λάκης Γαβαλάς: Ακούγοντας τώρα αυτό για τον Γιώργο Μαζωνάκη παθαίνω σοκ – Έχω πληγωθεί και ΄γω

«Ο Γιώργος είναι μια πηγή ενέργειας και μια πηγή χρηματικών αποδοχών»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς όπου και αναφέρθηκε στην οικονομική περιπέτεια που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην προσωπική του ιστορία και τα κοινά στοιχεία που ενδεχομένως αυτή έχει με την ιστορία του τραγουδιστή.

«Με συγκλονίζει γιατί και γω έχω περάσει ξέρετε ότι και γω στην οικογένεια μου έχω περάσει, λόγω οικονομικών τραυμάτων που συνέβησαν, διάφορά. Ήταν, λέει, μάνατζερ του και είναι όντως. Εγώ τελευταία, πριν κλείσει το πρόγραμμα του, είχα κλείσει τραπέζι και μου λέει «ναι, Λάκη μου, το τακτοποιώ». Όταν πήγα όμως στο μαγαζί, δεν ήταν εκεί και μάλιστα κάποιος μου είπε ότι «δεν έρχεται, δεν συνεργάζεται με τον κ. Μαζωνάκη». Ακούγοντας τώρα αυτό παθαίνω σοκ. Αλλά, βλέπετε, το έργο συνεχίζεται», είπε ο Λάκης Γαβαλάς στον ΑΝΤ1 και συνέχισε ως εξής:

«Έχω πληγωθεί και γω γιατί αυτό το συγγενικό πρόσωπο είχε δυστυχώς μυηθεί και εξαπατηθεί από την οικονομική διευθύντρια, με την οποία πλαστογραφούσαν και έκανα διάφορα στην εταιρία. Από τότε δεν μου μιλάνε.

Ο Γιώργος είναι μια πηγή ενέργειας και μια πηγή χρηματικών αποδοχών. Δουλεύει, ακόμα και όταν έκανε ότι κατούρησε για πλάκα στην πίστα και το πήραν στραβά. Τον συμπονώ και είμαι μαζί του».