Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: Εγώ δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη να πω ότι αυτή δεν κάνει

Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: Εγώ δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη να πω ότι αυτή δεν κάνει

«Η Φαίη έκανε ένα παράπονο χθες...»

Μια μεγάλη μπηχτή έριξε η Κατερίνα Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά για το χθεσινό παράπονο που εξέφρασε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ για ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στη «Super Κατερίνα» και αφορούσε το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Η Φαίη έκανε ένα παράπονο χθες. Τώρα "φωτογράφιζε" εμάς ή άλλους; Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω ποτέ κάποιον από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει ή διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις πως το επιτρέπετε αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που αν πω μπούρδα θα το πω. Εμένα δεν μου αρέσει από πίσω. Εγώ όλα αυτά τα είπα για καλό ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις κι από άλλα κανάλια κι ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού κι έχουν πολύ καλή σχέση. Είναι τιμητικό να λες ότι έχει πρόταση από το ΑΝΤ1 και με το Mega, άσχετα με το ότι προσωπικό έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη αντικειμενικά είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει πρόταση από εκεί η Φαίη, δεν το είπα αρνητικά. Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν στενοχωρημένη. Είναι ενοχλημένη που λέμε καλά λόγια για εκείνη;» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να απορούν γιατί ενοχλήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Ελπίζουμε να κλείσει ό,τι καλύτερο για εκείνη και να πω ειλικρινά ότι αν έλεγε μία άλλη παρουσιάστρια ότι ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού θέλει να ξαναγυρίσω στο κανάλι, θα χαιρόμουν. Όλοι το ίδιο ρεπορτάζ κάνουμε και τα ίδια λέγονται, οπότε ό,τι καλύτερο για όλους. Να κλείσει η Φαίη κι οι συνεργάτες της, αν και ξέρω ότι οι συνεργάτες της έχουν κλείσει κι αλλού» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα».