Θανάσης Αλευράς: «Κι εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι μπάμιες»

Θανάσης Αλευράς: «Κι εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι μπάμιες»

Η απάντηση του ηθοποιού στην σκληρή κριτική που δέχθηκε για την παρουσίαση της Eurovision

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο του σχολιασμού από τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, για τα λάθη στα οποία υπέπεσαν κατά τη μετάδοση της φετινής Eurovision από το Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο σχολιαστές της ΕΡΤ κατακρίθηκαν έντονα για τις αστοχίες και τις ανακρίβειες που ειπώθηκαν, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι, που έμειναν στο εάν εν τέλει οι δύο καλλιτέχνες πληρώθηκαν από τη Δημόσια Τηλεόραση ή όχι. Μιλώντας στη RealLife και τη Νίκη Κώτσου, ο Θανάσης Αλευράς απαντά στη σκληρή κριτική που τους ασκήθηκε, ενώ ξεκαθαρίζει και για το θέμα της αμοιβής από την ΕΡΤ. «Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας, αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», σημειώνει ο Θανάσης Αλευράς.

Αυτό που καταλόγισαν στον Ζερόμ Καλούτα ήταν ότι είπε τον Άγιο Μαρίνο νησιωτικό κράτος… «Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί, αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα», απαντά χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τα πολυσυζητημένα λάθη. «Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;», σημειώνει σε άλλο μέρος ο Θανάσης Αλευράς.