Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι;»

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι;»

«Λάθος μου, ζητώ συγνώμη» είπε ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας ότι «πιστεύω ότι τον Ζερόμ Καλούτα τον επέλεξε η ΕΡΤ επειδή είναι μαύρος»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης (15/5) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε

Για το επίμαχο σχόλιο που έκανε χθες στην εκπομπή «Πρωινό» αναφερόμενος στον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα, για την επιλογή τους ως δίδυμο σχολιαστών της φετινής Eurovision, ρωτήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Γιατί το είπες αυτό χθες; Ειλικρινά στεναχωρήθηκα και σου το λέω με σεβασμό. Το «μαύρος» το λέμε κανονικά, αλλά με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι; Ποτέ δεν έχει μιλήσει ο ίδιος για τη σεξουαλικότητά του», του είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Αυτό ήταν το φάουλ μου και το μόνο πράγμα για το οποίο απολογούμαι. Ζητάω συγνώμη ξεκάθαρα. Έχει συνδεθεί όμως με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως παρουσιαστής του Pride. Η ΕΡΤ τους επέλεξε για έναν διαγωνισμό διαφορετικότητας. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας τα τελευταία 10-15 χρόνια», απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Αρχικά ήταν οι όμορφες γυναίκες. Εκτοπίστηκαν από τους γκέι, αυτοί από τους τρανς και μετά οι τρανς από τους άφυλους», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος, προκαλώντας την αντίδραση των παρευρισκόμενων στο πάνελ. «Τι ομοφοβικά σχόλια είναι αυτά;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρατηρεί: «Παιδιά, τι ακούω; Τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Πιστεύεις δηλαδή, ότι τον Ζερόμ τον πήραν από την ΕΡΤ, επειδή είναι μαύρος;». «Ναι, το πιστεύω», παραδέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και οι τόνοι ανέβηκαν ένττονα στο πάνελ της εκπομπής.