Κώστας Αποστολάκης: «Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε»

Κώστας Αποστολάκης: «Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε»

«Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί»

Να εξηγήσει γιατί προτιμά να είναι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό, θέλησε με αφορμή και την Μεγάλη Εβδομάδα ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24.

«Έχεις κάνει μια δήλωση, η οποία είναι αδιανόητη για τη σόουμπιζ. Ότι "δεν θέλω να ερωτευτώ", ενώ συνήθως όλοι λένε, ότι κάτι σκέφτονται» σημείωσε αρχικά η οικοδέσποινα του talk show, Αθηναϊδα Νέγκα, για να τοποθετηθεί ο Κώστας Αποστολάκης ως εξής: «Είδες, είναι και αυτό παραποιημένο. Εγώ δεν είπα, ότι δεν θέλω να ερωτευθώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει αυτό και δεν θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι».

«Γιατί πιστεύεις ότι θα ήθελες να είσαι και δεν είσαι ήδη;» ρώτησε η Αθηναϊδα Νέγκα με τον ηθοποιό να απαντά, ύστερα από μια μικρή παύση, «γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο». «Είναι έρωτας κανονικός (σ.σ. ο Ιησούς Χριστός). Θείος έρωτας. Όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και κάτι πολύ ανθρώπινο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Αποστολάκης σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24.