Γιώργος Λιάγκας: «Μαθαίνω ότι η Καινούργιου έχει σταθεί οικονομικά στον Μικρούτσικο»

Γιώργος Λιάγκας: «Μαθαίνω ότι η Καινούργιου έχει σταθεί οικονομικά στον Μικρούτσικο»

«Δεν ήξερε δύο χρόνια πού πήγαινε. Δύο χρόνια μετά δεν κατάλαβε;» διερωτήθηκε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για όσα καταλόγισε ο Ανδρέας στην παρουσιάστρια του Alpha

Μια άγνωστη πτυχή της σχέσης που είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου έφερε στο φως ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως η Καινούργιου έχει βοηθήσει οικονομικά τον Μικρούτσικο. «Το ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε το θάρρος να βγαίνει στην ίδια εκπομπή που συμμετείχε και να λέει, ότι τον φιμώνουν και δεν τον σέβονται, δεν του δίνει το άλλοθι όταν αποχωρεί από την εκπομπή, να βγαίνει και να λέει για την κυρία Καινούργιου, ότι είναι μνημείο αυτοαναφορικότητας και ότι δεν ήξερε δύο χρόνια πού πήγαινε. Δύο χρόνια μετά δεν κατάλαβε; Όντως κάποια στιγμή κατάλαβες κι αρχίζεις εσωτερικά να βγαίνεις και να αφήνεις αιχμές; Δεν είναι ωραίο».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Αν δεν αντέχεις, τα βάζεις κάτω και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Κι όταν φύγεις, σέβεσαι τον σταθμό που σου έδωσε λεφτά κι έναν παρουσιαστή που από ό,τι μαθαίνω ότι του έχει σταθεί οικονομικά. Έτσι μου είπαν εμένα».