Γιώργος Καπουτζίδης: Όταν χώρισα, οδήγησα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι

Γιώργος Καπουτζίδης: Όταν χώρισα, οδήγησα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, μίλησε για την αγάπη του για τα ταξίδια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, μίλησε για την αγάπη του για τα ταξίδια. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη έως το Ελσίνκι με το αυτοκίνητο έπειτα από έναν μεγάλο χωρισμό.

«Μου άρεσαν πολύ τα ταξίδια. Κάθομαι και βλέπω το ιστορικό μου και υπάρχει ένα κενό από το 1997 έως το 2004. Δεν είχα πετάξει πουθενά. Τα αγαπώ πολύ. Έχω κάνει πολλά ταξίδια. Και με το αυτοκίνητο. Έχω πάει στο Ελσίνκι με το αυτοκίνητο και κατέβηκα. Έχω πάει στη Μαδρίτη με το αυτοκίνητο και το άφησα στο αεροδρόμιο. Και από τη Μαδρίτη πέρασα στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης μόνος μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Το Θεσσαλονίκη – Ελσίνκι το έκανα μόνος μου και το Ελσίνκι – Θεσσαλονίκη με δύο κολλητούς μου. Είχα χωρίσει και είχα νεύρα. Οπότε πήρα το αμάξι και είπα οδηγήσω προκειμένου να μου φύγουνε. Ήμουνα καλύτερα, όμως σκέφτηκα "ωχ, τώρα πρέπει να γυρίσω πίσω". Ήταν βαρύς ο χωρισμός».