Αποχωρεί από το Mega η Ελένη Μενεγάκη – Γιατί αρνήθηκε τις τρεις εναλλακτικές προτάσεις που της έγιναν

Αποχωρεί από το Mega η Ελένη Μενεγάκη – Γιατί αρνήθηκε τις τρεις εναλλακτικές προτάσεις που της έγιναν

Η παρουσιάστρια φέρεται να ενημέρωσε τους συνεργάτες της

Αλλαγή σκηνικού στο Mega σχετικά με την παραμονή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είναι πλέον με το... ενάμιση πόδι εκτός του σταθμού.

H παρουσιάστρια απάντησε αρνητικά σήμερα το πρωί στις προτάσεις του καναλιού, σύμφωνα με τις  πληροφορίες του zappit.

Αυτό σημαίνει ότι η συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν. Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και τους συνεργάτες.

Το Mega είχε κάνει στην Ελένη Μενεγάκη τρεις εναλλακτικές προτάσεις.

Οι προτάσεις που είχε κάνει ο σταθμός στην παρουσιάστρια ήταν αρχικά για να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη είτε να μεταφερθεί στην βραδινή ζώνη, με μια εβδομαδιαία εκπομπή, είτε να αναλάβει το τιμόνι της πρωινής ζώνης του σταθμού. Δηλαδή την ζώνη 10.00 – 13.00.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε απαντήσει και το Mega ανέμενε για την απόφαση της. Κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης. Το σημαντικότερο κομμάτι μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται όμως πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Aυτή η έκβαση αναμένεται να προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή.