ΣΚΑΪ: Εκκρεμούν οι συναντήσεις με Σκορδά και Μπακοδήμου – Οι προτάσεις στις παρουσιάστριες από άλλα κανάλια

ΣΚΑΪ: Εκκρεμούν οι συναντήσεις με Σκορδά και Μπακοδήμου – Οι προτάσεις στις παρουσιάστριες από άλλα κανάλια

Η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων και των δύο αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα της ψυχαγωγίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Κανείς δεν φαίνεται να βιάζεται στον ΣΚΑΪ για τις εκκρεμείς συναντήσεις με τις δύο παρουσιάστριες ψυχαγωγικών προγραμμάτων του σταθμού, την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Μπακοδήμου.

Αν και η προσδοκία ήταν πως αυτό θα συμβεί τις πρώτες μέρες του Απριλίου, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση, οι πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» λένε, πως θα πραγματοποιηθεί κοντά στην περίοδο του Πάσχα. Παράλληλα όμως υπάρχουν και οι προτάσεις από άλλους σταθμούς για τις δύο παρουσιάστριες.

Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, η Μαρία Μπακοδήμου έχει δεχθεί προσέγγιση από δύο κανάλια, καθώς εκτός από τον όμιλο Alpha-Star, στο παιχνίδι έχει μπει με δική του πρόταση και το Open. Η ίδια ωστόσο έχει κάνει ξεκάθαρο, πως προτεραιότητα έχει η συζήτησή της με τον ΣΚΑΪ. Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά η οποία έχει κάνει κάποιες συγκεκριμένες κουβέντες, έχει καταφέρει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι τώρα, αναμένοντας επίσης τη συνάντησή της με το κανάλι του Φαλήρου.

Η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων και των δύο πάντως, αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα της ψυχαγωγίας γενικότερα στα κανάλια.