Θανάσης Ευθυμιάδης: Τα παιδιά μου δεν πάνε φροντιστήριο – Το θεωρώ εγκληματικό και είμαστε η μοναδική χώρα παγκοσμίως

Θανάσης Ευθυμιάδης: Τα παιδιά μου δεν πάνε φροντιστήριο – Το θεωρώ εγκληματικό και είμαστε η μοναδική χώρα παγκοσμίως

«Προσπαθείς να πεις σε έναν Άγγλο τι είναι το φροντιστήριο στην Ελλάδα και δεν σε καταλαβαίνει»

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος ο  Θανάσης Ευθυμιάδης το απόγευμα της Τρίτης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που δεν θέλει να πηγαίνουν οι κόρες του στο φροντιστήριο και το πως κατάφερε να περιορίσει τα έξοδα της οικογένειάς του στα απαραίτητα.

«Πήρα την απόφαση να αφήσω την τηλεόραση γιατί έτσι κι αλλιώς είχε έρθει η οικονομική κρίση το 2010 και πλέον οι αμοιβές δεν είχαν καμία σχέση με παλιά. Το θέμα της επιτυχίας και η δόξα θα μπορούσε να είναι το δέλεαρ, αλλά εκεί είπα όχι φίλε ζήτησες κάτι άλλο, ζήτησες δύο κορίτσια. Κάτσε να τα ευχαριστηθείς. Περιόρισε αυτά που χρειάζεσαι και όχι τις επιθυμίες σου. Ικανοποίησε πρώτα τις ανάγκες της οικογένειας και μετά θα δούμε αν θα περισσέψει. Ικανοποιώντας τις ανάγκες της οικογένειας, είχα πολύ λιγότερα έξοδα και δεν χρειαζόταν να δουλεύω στην τηλεόραση και μόνο με τη δουλειά του θεάτρου μπορούσα να ζούμε απλά και λιτά», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και αναφέρθηκε στην μόρφωση των παιδιών του.

«Δεν πάνε φροντιστήρια τα παιδιά μου, δεν έχει τέτοια. Ποτέ. Το θεωρώ εγκληματικό, προσβλητικό και είμαστε η μοναδική χώρα παγκοσμίως… Στα αγγλικά δεν υπάρχει λέξη. Προσπαθείς να πεις σε έναν Άγγλο τι είναι το φροντιστήριο στην Ελλάδα και δεν σε καταλαβαίνει. Πάνε σε ένα άλλο σχολείο για να μάθουν αυτά που έμαθαν στο κανονικό σχολείο; Τα αγγλικά τους τα κάνει η μαμά τους» εξομολογείται ο Θανάσης Ευθυμιάδης.