Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Φτάνω στο τμήμα, δεν με βοηθάει κανείς και τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου;»

Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Φτάνω στο τμήμα, δεν με βοηθάει κανείς και τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου;»

Συντετριμμένη η παρουσιάστρια από τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους

Συγκλονισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη από τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η κοπέλα από τους αστυνομικούς.

«Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή η ιστορία, που δεν ξέρω πού θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος να μην αισθανόμαστε ασφάλεια. Εγώ αυτό ξέρω. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν γιατί δεν γνωρίζω τα γεγονότα, δεν ήμουν εκεί, ούτε δικογραφίες διαβάζω, ούτε ξέρω τίποτα απ’ όλα αυτά.

Αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας, το να φτάνω έξω από την αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς… Και τελικά, εγώ που μιλάω σε ένα τηλέφωνο μετά από τρία λεπτά δεν ζω, αυτό δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της «Ελένη» στο Mega και συνέχισε ως εξής:

«Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι, δυστυχώς, ένα σκληρό “μάθημα” για κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να βρεθεί λύση. Δηλαδή, όταν κάποιος κινδυνεύει και φτάνει εκεί, ποια είναι η υποχρέωση που έχει ένα τμήμα; Να κάνει τι;

Δεν σου λέω για το τηλέφωνο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Έφτασα εκεί και σου λέω… να! Τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου; Μπορεί να είναι κενά αυτά που πρέπει να τα βρουν κι εκείνοι. Εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο».