Ξέσπασε η Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν άγριο, άδικο και θα μπορούσε να κάνει κακό στην οικογένεια μας»

Ξέσπασε η Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν άγριο, άδικο και θα μπορούσε να κάνει κακό στην οικογένεια μας»

«Με πήρε όμως τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε "πρέπει να πεις κάτι γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω"»

Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο για το «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, το ευτυχισμένο ζευγάρι κλήθηκε να τοποθετηθεί με ειλικρίνεια για τις δυο φορές που επιχείρησαν να σπιλώσουν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή.

Ειδικότερα, η Ευγενία Μανωλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικώς εγώ δεν απαντώ, τα αφήνω και περνάνε. Λένε, λένε, λένε και δεν απαντώ. Με πήρε όμως τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε «πρέπει να πεις κάτι γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω». Εντάξει, είναι γελοία όλα αυτά και μάλιστα όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά στην Ελλάδα».

«Η ιστορία με την Novartis ήταν πιο άγρια ιστορία. Το άλλο ήταν γελοίο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ασχοληθούμε. Αυτό όμως ήταν πραγματικά άγριο, ήταν άδικο και θα μπορούσε να μας κάνει πάρα πολύ κακό πραγματικά μέσα από το ψέμα. Κάτι εντελώς κατασκευασμένο, εντελώς ψευδές που κράτησε πάρα πολύ καιρό και θα μπορούσε να έχει κάνει κακό στην οικογένεια μας. Όχι μόνος σε εμάς τους δύο, μπήκαν και τα παιδιά στη μέση, άρχισαν να ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Τι να βρουν; Τελοσπάντων! Αυτό ήταν πολύ άγριο και πολύ άδικο».

 

«Το πιο αδιανόητο ήταν ότι έπρεπε τότε να απαντώ στον γιο μου, τον Περσέα που ήταν αρκετά μεγάλος για να καταλαβαίνει τι έλεγαν για τον πατέρα του, να απαντά ο γιος μου στους συμμαθητές του, οι οποίοι και εκείνοι άκουγαν στα κανάλια τι έλεγαν. Όταν μάλιστα η εισαγγελέας έκανε έρευνα στην εταιρεία μου, έφτασε να ρωτήσει έναν έναν τους πελάτες μου γιατί αγόραζαν βιβλία από τις εκδόσεις Γεωργιάδη » πρόσθεσε εν συνεχεία, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» της Πέμπτης.