Φλορίντα Πετρουτσέλι κατά Μαριάντας Πιερίδη: «Έχει μπει τόσο ατσούμπαλα σε όλο αυτό το θέμα, που είναι το lifestyle»

Φλορίντα Πετρουτσέλι κατά Μαριάντας Πιερίδη: «Έχει μπει τόσο ατσούμπαλα σε όλο αυτό το θέμα, που είναι το lifestyle»

Το σχόλιο σχετικά με την αποκάλυψη της απιστίας του άνδρα της τραγουδίστριας και της διαχείρισης της από την τραγουδίστρια

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, αλλά και τις φωτογραφίες με το νέο σύντροφό της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Νιώθω ότι έχει μπει τόσο ατσούμπαλα, τόσο αδιάκριτα σε όλο αυτό το θέμα, που είναι το lifestyle. Δεν έχει διαχειριστεί καθόλου καλά την προσωπική της ζωή σε καμία περίπτωση. Οι φωτογραφίες αυτές που διαφημίζονται ως παπαρατσικό εμένα μόνο παπαρατσικό δεν μου φαίνεται. Δεν έχει έναν άνθρωπο να τη συμβουλέψει τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να υπάρχει στα φώτα της δημοσιότητας. Και αν δεν το διαχειριστεί σωστά, θα έχει θέμα στο μέλλον», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της. Δεν μου αρέσει καθόλου που μάθαμε για την απιστία του άντρα της, ότι τα χαλάσανε, τα ξαναβρήκανε και μετά από μια εβδομάδα υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες. Η κάμερα ήταν στα 15 μέτρα, δεν μπορεί να μην την είχε δει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που βλέπω».

Κλείνοντας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε: «Στεναχωριέμαι γιατί ενώ θα μπορούσε να έχει προοπτικές στο χώρο της παρουσίασης, αυτή τη στιγμή συζητάμε μόνο για τα κουτσομπολιά της και όχι για τη δουλειά της».