Κατερίνα Λέχου για τη σειρά «Η Μάγισσα»: «Οι τηλεθεατές είναι έξαλλοι μαζί μου – Μού μιλάνε στο σούπερ μάρκετ, στο κομμωτήριο»

Κατερίνα Λέχου για τη σειρά «Η Μάγισσα»: «Οι τηλεθεατές είναι έξαλλοι μαζί μου – Μού μιλάνε στο σούπερ μάρκετ, στο κομμωτήριο»

«Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από μένα, μου λένε “δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς”», είπε η ηθοποιός

Η Κατερίνα Λέχουν ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα». Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηλικία της και είπε ότι είναι 57 ετών και δεν χρειάζεται να το κρύβει.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον ρόλο. Περιμένω κι εγώ, δεν κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση, γιατί θέλω να διαλέγω. Είχα την τύχη να με διαλέξουν και να με πείσει ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος επέμεινε πολύ. Ήταν πολλά τα επεισόδια και του είπα ότι δεν έχω δουλέψει ξανά σε τέτοιο φορμάτ, δεν ήξερα αν θα ανταπεξέλθω. Ξεκουραζόμουν σε μια παραλία στη Σίφνο και είχα τον Λευτέρη Χαρίτο να μου μιλάει στο τηλέφωνο και του είπα ότι θα το κάνω», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου και περιέγραψε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών:

«Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια στο διαδίκτυο, με ενδιαφέρει η ζωντανή επαφή με τον κόσμο, μου μιλάνε στο σούπερ μάρκετ, στο κομμωτήριο. Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από μένα, μου λένε “δεν το περιμέναμε αυτό από εσάς”. Και λέω ότι αυτό είναι η επιτυχία, ότι είναι έξαλλοι μαζί μου».