Θανάσης Κατερινόπουλος για την απώλεια του γιου του: «Τρελαίνομαι όταν βλέπω μάνες να σκοτώνουν τα παιδιά τους»

Θανάσης Κατερινόπουλος για την απώλεια του γιου του: «Τρελαίνομαι όταν βλέπω μάνες να σκοτώνουν τα παιδιά τους»

«Παραιτήθηκα από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. με το κεφάλι ψηλά και δεν έδωσα σε κανέναν την ευκαιρία να με "παραιτήσει"»

Τη συγκίνησή του για τον θάνατο του γιου του, Νώντα, δεν μπόρεσε να κρύψει ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε μία εκ βαθέων συνέντευξή του την Πέμπτη 14/3. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Αυτά τα χτυπήματα είναι χτυπήματα ζωής και δεν περνάνε ποτέ».

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα», τόνισε: «Απορώ και τρελαίνομαι όταν βλέπω μάνες να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Αυτό να μην συμβεί σε κανέναν, ποτέ».

«Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Παραιτήθηκα από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. με το κεφάλι ψηλά και δεν έδωσα σε κανέναν την ευκαιρία να με “παραιτήσει”. Στην κορυφή δεν φτάνει κανείς με μαχαιρώματα, στην κορυφή φτάνουν οι αετοί και τα σαλιγκάρια… γλείφοντας», αποκάλυψε.

 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος στη συνέντευξή του είχε στο πλάι του την αγαπημένη του, Ράνια Σολιδάκη, και μίλησαν για τα 12 χρόνια κοινής ζωής, τις αδυναμίες τους και όλα όσα κάνουν ξεχωριστή τη σχέση τους.

«Όση ένταση και φόρτιση να έχει ο Θανάσης από όλη την ήμερα, δεν θα τη μεταφέρει καθόλου στο σπίτι. Μπορεί να τον νευριάσω κάνοντάς του κριτική για κάτι που δεν μου άρεσε. Όταν του μιλήσεις για παιδιά, επειδή έχει χάσει το παιδί του συγκινείται και μπορεί να κλάψει. Είναι δυνατός άνθρωπος αλλά δεν το δείχνει τόσο», είπε η Ράνια Σολιδάκη.

«Ο Θανάσης θα δακρύσει ακόμα και αν δει κάτι στην τηλεόραση, όπως και όταν βλέπει το “Famagusta”», συμπλήρωσε.

«Έχει μία γυναίκεια διαίσθηση και μου λέει πού και τι να προσέξω», τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τη σύζυγό του.