Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Νταλάρα: «Αυτά που είπε δεν σημαίνει ότι δεν τα έχουμε σκεφτεί και εμείς»

Έλενα Παπαρίζου για Γιώργο Νταλάρα: «Αυτά που είπε δεν σημαίνει ότι δεν τα έχουμε σκεφτεί και εμείς»

«Τι είναι πιο σημαντικό: να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;», επισήμανε η τραγουδίστρια

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο και ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νεότερους καλλιτέχνες, οι οποίες συζητήθηκαν ευρέως στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Θεωρώ ότι έχουμε δίκιο και εμείς που κάνουμε τη διαφήμιση αλλά καταλαβαίνω και την άποψη του Γιώργου Νταλάρα. Δεν θέλει να αποσπάμε την προσοχή από την τέχνη μας», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι καθένας είναι υπεύθυνος για αυτό που θέλει να κάνει. Όποιοι θέλουμε λέμε την άποψή μας, άλλοι την κρατάμε για τον εαυτό μας… δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα», δηλώνει η τραγουδίστρια αμέσως μετά.

«Αυτά που είπε ο κύριος Νταλάρας δεν τα είπε με κακή πρόθεση. Πιστεύω πως πιο πολύ τα είπε για να προστατεύσει τη νέα γενιά παρά για να δημιουργήσει αίσθηση και να πει κάτι κακό», σχολιάζει στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο πατέρας μας στη μουσική. Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σου όμως; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο; Γιατί όταν είσαι ευγενικός, δίνεις τον χρόνο και ακούς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Και είναι καλό να ακούμε, γιατί μπορεί να αναθεωρήσουμε πράγματα.

Αυτά που είπε δεν σημαίνει ότι δεν τα έχουμε σκεφτεί κι εμείς», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Έλενα Παπαρίζου.