Θάνος Κιούσης: Έχω ντυθεί διάφορα, όπως Ινδός και πήγα να παραλάβω τα παιδιά μου από το σχολείο

Θάνος Κιούσης: Έχω ντυθεί διάφορα, όπως Ινδός και πήγα να παραλάβω τα παιδιά μου από το σχολείο

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος εγώ κάνω αυτό που θέλω»

Για το πόσο άνετα νιώθει με το να υιοθετεί ρόλους χωρίς να τον νοιάζει για το τι θα πει ο κόσμος αποκάλυψε ο Θάνος Κιούσης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Μου αρέσουν πολύ οι ρόλοι και να κάνω κι άλλα πράγματα. Ό,τι έχω εμπνευστεί, συνεχίζει να δουλεύει και να κάνει την πορεία του. Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να μην πλήττω. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, εγώ κάνω αυτό που θέλω. Αν θέλω να ντυθώ μπανάνα και να πάρω τα παιδιά από το σχολικό θα το κάνω. Δεν θα σκεφτώ μήπως πει ο κόσμος ότι δεν είναι politically correct» δήλωσε ο Θάνος Κιούσης και συνέχισε ως εξής:

«Μου χτυπάει αυτό το καμπανάκι. Το κάνω για εμένα πρώτα και όταν με δούνε μετά τα παιδιά ντυμένο Ινδό και γελάνε, λέω κοίταξε τα γλυκούλια το χάρηκαν κι αυτά. Έχω πάει μπανάνα, καουμπόης, τώρα θα πάω πειρατής, Μεξικανός και έκανα το λάθος μία μέρα που δεν είχε καλό καιρό, ρώτησα τι θέλουν να ντυθώ την επόμενη φορά και επειδή τα πιο πολλά ήταν κοριτσάκια, μου είπαν Elsa από το Frozen. Έχω πάρει ήδη τη στολή. Θα το κάνω μεθαύριο. Ζω για τη στιγμή που τα παιδιά μου θα μου πούνε ότι ντρέπομαι που έρχεσαι έτσι στο σχολείο. Θέλω να πάω κόντρα σε αυτό. Θέλω πολύ όταν μεγαλώσουν να λένε στα εγγόνια μου: κοίτα τι έκανε».