Ευαγγελία Πλατανιώτη: Καλά έκανα και πήγα στο Nomads γιατί έτσι είχα τους πρώτους μου χορηγούς

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Καλά έκανα και πήγα στο Nomads γιατί έτσι είχα τους πρώτους μου χορηγούς

Η πρωταθλήτρια κόσμου στην καλλιτεχνική κολύμβηση παραδέχθηκε ότι και τα χρήματα που κέρδισε στο ριάλιτι ήταν αρκετά

Με ειλικρίνεια μίλησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην Κατερίνα Καινούργιου και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια  στην καλλιτεχνική κολύμβηση εξήγησε τους λόγους για τους οποίους νιώθει πως βοηθήθηκε μέσα από τη συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωσης.

«Από μικρό παιδί είχα κάτι! Ήταν η πρόεδρος του δεύτερου σωματείου τότε, δεν θα το ξεχάσω αυτό, η οποία ήταν από πάνω μου, με βλέπει και λέει ότι «αυτό το κορίτσι το θέλω». Μέχρι να τελειώσω την προπόνηση μου, είχε βρει την μαμά μου και είχαν κανονίσει τη μεταγραφή μου. Βέβαια, όμως, επειδή στην αρχή άκουγα ότι έχω ταλέντο και όλα αυτά, είχα βάλει την καλλιτεχνική συγχρονισμένη κολύμβηση τρεις φορές την εβδομάδα. Δυο φορές την εβδομάδα είχα τα αγγλικά μου και μια φορά πήγαινα στους παραδοσιακούς χορούς. Τα είχα βάλει όλα μαζί», είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη και συνέχισε:

«Μέχρι που οι προπονήτριες, όταν έφτιαξαν την ομάδα, δεν με έβαλαν μέσα αλλά με έβαλαν αναπληρωματική και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ξεκινήσω προπόνηση πιο σοβαρά. Δεν είναι ότι μου ήρθαν κατευθείαν τα πράγματα. Σιγά σιγά άρχισα να δουλεύω, σιγά σιγά κέρδιζα πράγματα».

Ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή της στο Nomads και απάντησε τα εξής: «Σίγουρα για τη συμμετοχή στο Nomads ήταν καλά τα λεφτά, για την ηλικία μου κιόλας ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Ήθελα να δω πως είναι ένα τέτοιο παιχνίδι και πήγα να το ζήσω. Η αλήθεια είναι πως πλέον λέω ότι έκανα και καλά που πήγα γιατί από εκεί ανέβηκε πιο πολύ ο λογαριασμός μου στα social media και με έμαθαν πιο πολύ οι χορηγοί και γενικότερα ο κόσμος. Αυτή είναι η αλήθεια και σιγά σιγά έτσι είχα τις πρώτες μου συνεργασίες και τους πρώτους μου χορηγούς».