Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος για δεύτερη φορά η παρουσιάστρια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος για δεύτερη φορά η παρουσιάστρια

Η δημόσια εμφάνισή της με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ένα χρόνο σχεδόν μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Η παρουσιάστρια κι ο σύζυγός της, ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, θα γίνουν ξανά γονείς κι η ευτυχία τους δεν περιγράφεται. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, όταν η παρουσιάστρια κι ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε event μαγαζιού που ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως, με πλήθος celebrities να δίνουν το «παρών».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Φανερά χαρούμενη κι ευδιάθετη, μίλησε στους δημοσιογράφους και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ούτε το φύλο αλλά ούτε τον μήνα που διανύει. Αποκάλυψε όμως ότι όταν έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μαζί με τον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απέκτησαν τον μικρό Βλάσση τον Ιανουάριο του 2023 κι από τότε η ζωή τους άλλαξε ριζικά. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είχε εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας, αν έρθει και δεύτερο παιδί είναι ευπρόσδεκτο», είχε δηλώσει πρόσφατα.