Κώστας Χαρδαβέλλας: Αναρωτιέμαι πως δύο άντρες ή δύο γυναίκες μπορούν να παίξουν το ρόλο του άλλου φύλου

Κώστας Χαρδαβέλλας: Αναρωτιέμαι πως δύο άντρες ή δύο γυναίκες μπορούν να παίξουν το ρόλο του άλλου φύλου

«Τι είναι το παιδί βάζο; Να το βάζεις κάπου;»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Νόρα Καούρη παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και έδειξε εντελώς αρνητικός.

«Το Blue Sky είναι ένας αρκετά αντικειμενικός σταθμός, και δεν έχω αυτό το άγχος να έχω το «μαχαίρι στον λαιμό». Είναι καλή η ελληνική τηλεόραση αλλά με ενοχλεί ο κανιβαλισμός που υπάρχει που δεν υπήρχε πολλά. παλιά στην τηλεόραση δεν υπήρχαν τρικλοποδιές απ΄τους συναδέλφους και η αγωνία των θεμάτων. Έχω περάσει άσχημες στιγμές στην τηλεόραση, έχουν στραφεί εναντίον μου παιδιά που τα έβγαλα εγώ στην δημοσιογραφία αντί να μου πουν ευχαριστώ», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Για την εκπομπή «Χωρίς Μοντάζ», ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε: «Ασχολούμασταν θεματολογικά με ένα κοριτσάκι που είχε φύγει από το σπίτι του 15 μέρες. Μισή ώρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα και μου είπε: «γιατί με κυνηγάτε κύριε Χαρδαβέλλα; Έχω φύγει από το σπίτι μου, μένω με έναν νεαρό που δεν τον θέλει η οικογένεια μου, φύγαμε μαζί και δεν θέλουμε να έχουμε επαφή μαζί τους». Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα να κάνω την εκπομπή, αισθάνθηκα πολύ άσχημα».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κανιβαλισμός στην τηλεόραση και μεταξύ μας. Αυτό που βλέπω σήμερα με τον Νταλάρα είναι απαράδεκτο. Αυτή η εκμετάλλευση μίας φράσης που είπε ο Γιώργος Νταλάρας. Δεν ακουμπάω καθόλου το θέμα αυτό, είναι συγγενής μου, μου έχει βαφτίσει τον γιο μου. Όλοι κάνουμε μία δουλειά, και από πάνω μας υπάρχουν εργοδότες. Εκεί πρέπει να απευθύνονται για οποιαδήποτε διαμαρτυρία και όχι στους εργαζόμενους. Αυτό όμως δεν είναι καταγγελία για τον Νταλάρα, θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του».

Κλείνοντας, ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε: «Είναι ανόητο να μην επιτρέπουμε σε δύο ανθρώπους να παντρεύονται. Εγώ μεγάλωσα χωρίς μητέρα και αυτό με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή, δεν μπόρεσα ποτέ να καλύψω αυτό το κενό μέσα μου. Αναρωτιέμαι πως δύο άντρες ή δύο γυναίκες μπορούν να «παίξουν» τον ρόλο του φύλου του άλλου. Είμαι λοιπόν λίγο επιφυλακτικός σε αυτή την… τεκνοθεσία. Με τρελαίνει αυτή η λέξη. Τι είναι το παιδί βάζο; Να το βάζεις κάπου;».