Η Κέιτι Πέρι αποχωρεί από το δημοφιλές σόου «American Idol»

Η Κέιτι Πέρι αποχωρεί από το δημοφιλές σόου «American Idol»

«Το λατρεύω. Με έχει συνδέσει με την καρδιά της Αμερικής. Αλλά χρειάζομαι να νιώσω τον παλμό του δικού μου ρυθμού», τόνισε η τραγουδίστρια

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) αποκάλυψε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» του ABC ότι θα αποχωρήσει από το «American Idol», αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει σχέδια για νέα μουσική.

Σύμφωνα με το People, η τραγουδίστρια συμμετέχει ως κριτής από το 2018, όταν το δημοφιλές παιχνίδι επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσω του ABC. Στην ερώτηση του παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) πόσο θα παραμείνει στο σόου ταλέντων η Πέρι ανέφερε ότι σχεδιάζει να αποχωρήσει μετά την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ «Rock in Rio».

«Αυτόν τον Σεπτέμβριο, θα συμμετέχω στο μουσικό Φεστιβάλ στη Βραζιλία που ονομάζεται «Rock in Rio». Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Οπότε μάλλον, αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν για το Idol» γνωστοποίησε η σταρ. «Το λατρεύω. Με έχει συνδέσει με την καρδιά της Αμερικής. Αλλά χρειάζομαι να νιώσω τον παλμό του δικού μου ρυθμού» πρόσθεσε η τραγουδίστρια συζητώντας με τον Κίμελ, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η Πέρι είναι μέλος του σόου μαζί με τον Λουκ Μπράιαν (Luke Bryan) και τον Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) και όπως παραδέχτηκε δεν γνωρίζουν την απόφασή της.

«Θα την μάθουν απόψε» ανέφερε. «Τους αγαπώ τόσο πολύ…είμαι στο στούντιο εδώ και καιρό, οπότε έχουν καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Μου αρέσει πολύ το σόου αλλά θέλω να δω τον κόσμο και ίσως να φέρω νέα μουσική».

Το πρώτο επεισόδιο της 22ης σεζόν, θα προβληθεί στις 18 Φεβρουαρίου. Η Πέρι συμπλήρωσε ότι είναι ανοικτή στη ιδέα «να επιστρέψω αν μου το ζητήσουν κάποια μέρα».