«Αφήνομαι στον έρωτα, αλλιώς δεν έχει νόημα να τον ζεις», λέει η Μαρία Μάρκου, γνωστή ως «γυναίκα με τα μαύρα» στο «Chase»

«Αφήνομαι στον έρωτα, αλλιώς δεν έχει νόημα να τον ζεις», λέει η Μαρία Μάρκου, γνωστή ως «γυναίκα με τα μαύρα» στο «Chase»

«Ήμουν καλή μαθήτρια στο σχολείο αλλά όχι αριστούχος»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το απόγευμα της Παρασκευής (9/2) η Μαρία Μάρκου, η μυστηριώδης γυναίκα του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του Mega, «The Chase».

Μιλώντας για τη δυνατή μνήμη της, η «γυναίκα με τα μαύρα» ανέφερε ότι θυμάται τι είδε και πού το είδε. «Αν χαθεί κάτι στο σπίτι με ρωτάνε πού είναι. Δεν το έχω εξασκήσει, έτσι γεννήθηκα. Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί έτσι είσαι υπηρέτης των άλλων. Έχουν απαιτήσεις όταν ξέρουν ότι μπορείς να τους βοηθήσεις».

Ερωτώμενη τι είναι αυτό που την έχει βοηθήσει στον τρόπο σκέψης της και τι την έχει ζορίσει, η Μαρία Μάρκου παραδέχτηκε ότι μπορεί να οργανώνεται καλύτερα και να πετυχαίνει στόχους, ωστόσο την ζορίσει η υπερσυσσώρευση πληροφορίας. «Θα ήθελα να ξεχάσω πράγματα ενώ δεν μπορώ», τόνισε.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, «ήμουν καλή μαθήτρια στο σχολείο αλλά όχι αριστούχος. Είχα πρότυπα τους γονείς μου που διάβαζαν, δεν με πίεσαν αλλά με ώθησαν. Ειδικά στην προσωπική μου ζωή, οι γονείς μου δεν παρενέβησαν ποτέ».

«Αφήνομαι στον έρωτα»

Κάνοντας ειδική μνεία στον έρωτα και στο πόσο σημαντικός είναι για εκείνη, η «γυναίκα με τα μαύρα», εξομολογήθηκε ότι «αφήνομαι στον έρωτα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να τον ζεις αν δεν αφεθείς. Οι ασθένειες είναι το μόνο που με φοβίζουν. Όποιος έχει υγεία έχει τα πάντα, γιατί η υγεία δεν είναι στο χέρι μας».

Είμαι μετρημένος άνθρωπος αλλά ερωτικά όταν αγαπάω, αγαπάω πολύ. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν θέλω μέτρο εκεί. Και θέλω να αγαπιέμαι και πολύ, να είναι αμοιβαίο. Νιώθω ότι αγαπιέμαι όταν υπάρχει σεβασμός, όταν ο άλλος δεν μου στερεί πράγματα, όταν έχουμε καλή επικοινωνία, όταν αγαπάμε τα ίδια πράγματα και βλέπουμε τον εαυτό μας μαζί μετά από αρκετό καιρό», συμπλήρωσε.

Η Μαρία Μάρκου συμμετέχει στο «Chase» για τρίτη σεζόν και όπως είπε «είναι το χόμπι μου. Μου δίνει επιβεβαίωση ότι αυτά που νομίζω πως ξέρω ότι τα ξέρω και ότι είμαι καλή. Έχει συμβεί βέβαια να χάσω και ερωτήσεις. Δεν είναι δουλειά μου, οπότε αλίμονο αν με τρόμαζε. Το αγαπάω βαθιά το «Chase». Όπως άλλοι αφιερώνονται στο θέατρο, στη μουσική, στα ταξίδια. Εγώ έχω αφιερωθεί σε αυτό».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «όσοι είμαστε στο παιχνίδι έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε σύντομες απαντήσεις σε σύντομο χρόνο. Γι΄αυτό και είμαστε εκεί. Η γαστρονομία είναι η πιο δύσκολη κατηγορία για εμένα».

Πώς βρέθηκε στο «Chase»

«Δήλωσα συμμετοχή σαν παίκτρια και μου είπαν να κάνουμε μια βιντεοκλήση και καταλήξαμε να κάνουμε συνέντευξη με 200 ερωτήσεις, σαν να παίζαμε στο παιχνίδι», απάντησε και παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε πολλές φορές τη συμμετοχή της.

Όσο για τους παίκτες που πηγαίνουν εκεί; «Είναι όλοι αγχωμένοι. Υπάρχουν βέβαια και κουλ περιπτώσεις, που τα πηγαίνουν καλύτερα τελικά γιατί το άγχος δεν τους καταβάλλει. Και εγώ έχω άγχος όταν ανεβαίνω επάνω. Στην πραγματικότητα διαγωνίζομαι και εγώ σε ό,τι διαγωνίζεται ο παίκτης».

Μάλιστα, η Μαρία Μάρκου τόνισε ότι έχει υπάρξει παίκτης, στον πρώτο κύκλο, που ήταν τόσο δυνατός και είπε ότι θα μπορούσε να είναι και chaser.

Σημειώνεται ότι η «γυναίκα με τα μαύρα», εργάζεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως διευθύντρια στην διεύθυνση αγροτικής πολίτικης και διεθνών σχέσεων.

«Κάνουμε πράγματα σχετικά με τις επιδοτήσεις των αγροτών, τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα, την αγροτιά, την ευρωπαϊκή κοινή πολιτική και πώς αυτή ενισχύει το εισόδημα και την παραγωγικότητα των Ελλήνων αγροτών, που είναι και επίκαιρο αυτή τη στιγμή», εξήγησε.