Ανδρέας Γεωργίου: Δεν ένιωθα καλά να το κάνω και τα πλάνα αυτά στη Famagusta είναι αγορασμένα

Ανδρέας Γεωργίου: Δεν ένιωθα καλά να το κάνω και τα πλάνα αυτά στη Famagusta είναι αγορασμένα

«Οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους δεν είναι αποκλειστικά από την Αμμόχωστο»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για τη νέα σειρά Famagusta στο Mega. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα πλάνα που παρακολουθούμε στο εν λόγω σίριαλ από την πόλη της Αμμοχώστου δίνοντας παράλληλα απάντηση σε όσους τον ρωτούν για τις ιστορίες των αγνοουμένων.

«Έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη της Αμμοχώστου για να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε στην πόλη που μας ανήκει. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω. Οπότε συγκεκριμένα τα πλάνα της Αμμοχώστου τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από εξωτερικό», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου και συνέχισε ως εξής:

«Έχω βιβλιοθήκη αγορασμένη δηλαδή για τα συγκεκριμένα πλάνα (σ.σ. της Αμμοχώστου). Τώρα, όσον αφορά στις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου. Επίσης θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο γιατί μου δίνεται η ευκαιρία».

Για τις ιστορίες των αγνοούμενων, ξεκαθάρισε: «Οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους, επειδή ανήκουν στην ιστορία του Μάικλ, που υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, δεν είναι αποκλειστικά από την Αμμόχωστο. Αφορά τους αγνοουμένους από όλη την Κύπρο, επειδή κάποιοι μου λένε "γιατί λέγεται Αμμόχωστος η σειρά εφόσον η Χαρίτα Μάντολες είναι από την Κερύνεια;". Λοιπόν, ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί θα δούμε πάρα πολλές ιστορίες που αφορούν αγνοουμένους από όλη την Κύπρο».