Ένταση στον «αέρα» ανάμεσα σε Κυρανάκη και Καλογεροπούλου: «Θέλετε να κρυφτείτε» – «Λυπάμαι για το επίπεδο του διαλόγου»

Ένταση στον «αέρα» ανάμεσα σε Κυρανάκη και Καλογεροπούλου: «Θέλετε να κρυφτείτε» – «Λυπάμαι για το επίπεδο του διαλόγου»

Άναψαν τα αίματα στη συζήτηση για το θέμα της ψήφισης ή μη του νομοσχεδίου για τον πολιτικό γάμο τωνομόφυλων ζευγαριών από τον υφυπουργό

Έντονη αντιπαράθεση είχαν το πρωί του Σαββάτου στον «αέρα» του τ/σ ACTION 24 ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η δημοσιογράφος, Ελένη Καλογεροπούλου, με αφορμή το ερώτημα αν θα ψηφίσει ο υφυπουργός το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Σας ρωτώ κάτι. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σας. Κάνω τη δουλειά μου. Δεν σας νοιάζει; Και εμένα δεν με νοιάζει και θα συνεχίσω να σας ρωτώ. Εκτίθεστε. Ακόμα και τώρα δεν το λέτε. Να είστε πιο συγκεκριμένος. Προφανώς, θέλετε να κρυφτείτε για κάποιον λόγο. Θέλετε να μπαλαντζάρετε για το κοινό σας. Δεν το κατανοώ» είπε η δημοσιογράφος.

«Δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας. Δεν το είχατε διασταυρώσει καν. Ένας βουλευτής, που είναι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό και εκπροσωπεί ανθρώπους και έχει πραγματικά βιώματα και καταστάσεις, έχει και συνείδηση. Η λογική με τα ψηφαλάκια είναι δική σας» συνέχισε με ένταση ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Σας ρώτησα κάτι με ευγένεια και ήρεμα. Η δική σας νοοτροπία είναι να τραμπουκίζετε. Απαντάτε σε ό,τι θέλετε» απάντησε με ένταση η Ελένη Κλογεροπούλου.

«Λυπάμαι για το επίπεδο του διαλόγου. Δεν ένιωσα καλοδεχούμενος. Να μην με προσβάλει. Να μην προσβάλει τη διαδρομή ανθρώπων, που έχουν δώσει καθημερινό αγώνα για να μπορούν να έχουν καθαρές απόψεις.» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.