Κώστας Χαρδαβέλλας: «Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή»

«Για αυτό πάντα επιζητούσα τη φροντίδα και την αγάπη από τους ανθρώπους γύρω μου»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν». Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την απώλεια και των δυο γονιών του, όταν ο ίδιος βρισκόταν σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς και την σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο του.

Έχετε χάσει τους γονείς σας πολύ μικρός. Οι απώλειες αυτές σας σημάδεψαν στη ζωή σας;

Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δύο μηνών και τη μητέρα μου πέντε ετών. Είναι μια πληγή ανοιχτή που σε πονάει μέχρι το τέλος της ζωής σου. Τον πατέρα και τη μάνα δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει, ούτε μια γυναίκα, ούτε ένα παιδί, ένας φίλος, τίποτα. Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου ένα χάδι από τους γονείς μου, οπότε πάντα επιζητούσα τη φροντίδα και την αγάπη από τους ανθρώπους γύρω μου.

Εσείς στον γιο σας δώσατε μετά την αγάπη και την φροντίδα που δεν είχατε πάρει εσείς από τους γονείς σας;

Έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερα, γι’ αυτό και ο Κωνσταντίνος έχει γίνει ένα εξαιρετικό παιδί. Έδωσα όση αγάπη και φροντίδα είχα να δώσω. Δούλευα πάρα πολύ τότε, αλλά ήμουν εκεί, δεν ήμουν ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. Τώρα χαίρομαι και τον καμαρώνω, είναι εξαιρετικός διαιτολόγος, αντιδήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο και καθηγητής στο «New York College». Προχώρησε πολύ καλά στη ζωή του.