Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Βιώνω ακόμα bullying σε δουλειές γιατί έχω ξένο επίθετο»

Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Βιώνω ακόμα bullying σε δουλειές γιατί έχω ξένο επίθετο»

«Έχω γεννηθεί στην Κρήτη και έχω μεγαλώσει εκεί πέρα, οι γονείς μου είναι 30 χρόνια κάτω και νιώθω Ελληνίδα»

Για το bullying που βιώνει λόγω του επωνύμου της, αλλά και και το ακραίο περιστατικό που βίωσε σε καράβι με τα γατάκια της, μίλησε την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του Big Brother, Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Ειδικότερα, η Σαμάνθα Μίσοβιτς σημείωσε χαρακτηριστικά, πως «έχω βιώσει bullying σε δουλειές, τώρα με τον διαγωνισμό Μις Κόσμος, γιατί έχω ξένο επίθετο και ουσιαστικά για κάποιους δεν θα έπρεπε να έχω αυτόν τον τίτλο. Έχω γεννηθεί στην Κρήτη και έχω μεγαλώσει εκεί πέρα, οι γονείς μου είναι 30 χρόνια κάτω και νιώθω Ελληνίδα. Δεν πιστεύω ότι μου λείπει κάτι, για να πω ότι μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό».

Σοκάρει δε η καταγγελία θανάτωσης από άγνωστο με καυστικό υγρό των δύο εκ των τριών γατιών της, ενώ ταξίδευαν μαζί της σε κλουβί με καράβι. «Ταξίδευα με καράβι και είχα βάλει τα γατάκια μου, ουσιαστικά με ανάγκασαν να τα βάλω, πάνω στις θέσεις όπου βρίσκονται τα κατοικίδια, ενώ τα είχα μέσα στο κλουβί. Το πρωί λοιπόν τα βρήκα βρεγμένα. Θεώρησα ότι ήταν νερό, αλλά ήταν καυστικό υγρό» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα δύο απεβίωσαν και το ένα έχει καταφέρει να ζήσει. Έχουν κινηθεί νομικά οι φιλοζωικές, εγώ δεν έχω κινηθεί» πρόσθεσε ακόμα η Σαμάνθα Μίσοβιτς.