Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει για τον γάμο της: «Ζορίστηκα για να διαχειριστώ την ισορροπία στο σπίτι μου»

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει για τον γάμο της: «Ζορίστηκα για να διαχειριστώ την ισορροπία στο σπίτι μου»

«Είναι σημαντικό ότι εγώ με τον Αντώνη γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

«Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά το καλοκαίρι του 1999. Δεν κάναμε σχέση αμέσως. Μου άρεσε, φορούσε πολύ ωραία παπούτσια. Με φλέρταρε, γίναμε ζευγάρι μετά από μερικό καιρό. Παντρευτήκαμε το 2007. Ένιωθα ότι ήταν ένας άντρας που μπορούσα να στηριχτώ επάνω του», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε ως εξής:

«Υπάρχει πολύ βαθύ συναίσθημα, πολύ, ωραίο πράγμα, αληθινό, ειλικρινές. Στα τόσα χρόνια με τα πάνω του και τα κάτω του. Στη ζυγαριά βάζω την αφοσίωση. Είναι σημαντικό ότι εγώ με τον Αντώνη γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή. Με ακολούθησε στην πορεία μου και όλα τα βήματα της επιτυχίας τα ζήσαμε μαζί. Δεν γνώρισα έναν άνθρωπο στην επιτυχία μου, μπορεί να ήμουν και καχύποπτη. Θα ήταν βασανιστικό αυτό για μένα»,

Η Μαρία Μπεκατώρου εξήγησε πώς άλλαξε η καθημερινότητά τους όταν ήρθε η διασημότητα: «Άλλαξε η ισορροπία στην καθημερινότητα, πολύ. Δηλαδή, εμείς τρώγαμε συνέχεια μαζί σε συγκεκριμένη ώρα. Όταν άλλαξε αυτό έπρεπε να διαχειριστώ και την ισορροπία μέσα στο σπίτι μου. Εκεί ζορίστηκα λίγο, αλλά είχα καλό αποδέκτη. Δηλαδή, το σεβάστηκε πάρα πολύ. Το δέχτηκε μια χαρά γιατί κατάλαβε ότι εγώ δεν έχω αλλάξει».