Σάκης Κατσούλης: Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι στο φετινό Survivor

Σάκης Κατσούλης: Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι στο φετινό Survivor

«Έχω συμμετάσχει σε δύο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να κερδίσω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Σάκης Κατσούλης. Ο δύο φορές νικητής του Survivor επιβεβαίωσε πως πέρσι λάμβανε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ φέτος δεν δέχθηκε νέα πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν δέχθηκα πρόταση για το νέο κύκλο του Survivor και νομίζω πως είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δύο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να κερδίσω και τα δυο Survivor», είπε ο Σάκης Κατσούλης και εξήγησε:

«Για μένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει, να βγούνε και άλλοι παίκτες για να δούμε νέα πρόσωπα. Από παλιούς μπήκε η Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και ο Αλέξης (σ.σ. Παππάς), δεν μπορώ όμως να πω κάτι γιατί ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις και Πέρσι η Κατερίνα έφυγε με έναν τρόπο περίεργο οπότε θεώρησε η ίδια ότι πρέπει να ξαναμπεί και να αποδείξει, αυτό νομίζω πως είπε και στο τρέιλερ της. Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε αυτό που έρχεται και τα χρήματα που ακούγονται: «Τα φετινά ποσά δεν μπορώ να τα κρίνω γιατί δεν συζήτησα εγώ με την παραγωγή ούτε και ξέρω τι θα πάρουν τα παιδιά. Εγώ ήμουν πολύ καλά με τα χρήματα που πήραμε πέρσι, ίσα ίσα ήμουν από τους παίκτες που δεν ζήτησαν περισσότερα και θεώρησα ότι είναι πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από μένα αλλά από την παραγωγή. Απ’ όσο ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια χρήματα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα».