«Ομολογία» από την Demy: «Έλεγα για πρώην σχέση μου ότι δεν ισχύει και πως είμαστε φίλοι»

«Ομολογία» από την Demy: «Έλεγα για πρώην σχέση μου ότι δεν ισχύει και πως είμαστε φίλοι»

«Με πειράζει πολύ όταν η επιτυχία μίας γυναίκας συνδέεται αμέσως με μία σχέση της με έναν άντρα»

Κάποιες αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε για να μην βγαίνει η προσωπική της ζωή προς τα έξω μίλησε η Demy στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, την προσωπική ζωή σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα αλλά και τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί στο παρελθόν για εκείνην.

«Δεν είναι και τόσο δύσκολο να συνδυάσεις την προσωπική ζωή με την αναγνωρισιμότητα. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν φωτογραφίες. Αν με ρωτάς, μπορεί να είχα επιλέξει να μην έχει υπάρξει και τίποτα για να προστατεύσω τον σύντροφό μου, που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Με δική μου προσπάθεια έχει μείνει εκεί, δεν είναι η προσωπική μου ζωή μπροστά», δηλώνει η Demy.

«Στο παρελθόν το έχω φτάσει σε ακραία επίπεδα, να λέω για μία γνωστή μου σχέση ότι δεν ισχύει, ότι είμαστε φίλοι», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Το χειρότερο πράγμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για το πώς ξεκίνησα. Με πειράζει πολύ όταν η επιτυχία μίας γυναίκας συνδέεται αμέσως με μία σχέση της με έναν άντρα. Σκέφτομαι ότι για πράγματα που έχουν γραφτεί παλαιότερα θα έπρεπε να είχε κινηθεί νομικά. Γιατί να φοβηθείς ότι θα βγεις εσύ το κακό κορίτσι;», εξομολογείται η Demy αμέσως μετά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Demy περιγράφει τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί επί σκηνής αλλά και τις φορές εκείνες που έχουν προφέρει λάθος το όνομά της.