Ο Διονύσης Μακρής αποκάλυψε την πρωτόγνωρη σύνδεσή του με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Διονύσης Μακρής αποκάλυψε την πρωτόγνωρη σύνδεσή του με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ποιο κοινό στοιχείο έχουν ο τραγουδιστής με τον αποθανόντα πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προέβη ο Διονύσης Μακρής, όταν εισέβαλλε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2» στο OPEN. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού και τις εορταστικές του εμφανίσεις, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνομίλησε για λίγο με την τηλεοπτική παρέα στον καναπέ για να πιάσει στη συνέχεια το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, ο Διονύσης Μακρής έμελλε να προδώσει μια απίστευτη «σύνδεση» με τον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Κ.Ζ.: Ταυράκι;

Δ.Μ.: Υδροχόος είμαι!

Κ.Ζ.: Υδροχόος, σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Υδροχόος!

Δ.Μ.: Ίδια μέρα! 5 Φεβρουαρίου! Ίδια μέρα με τον Ανδρέα.

«Έλα ρε ΠΑΣΟΚάρα» αναφώνησε τότε με ενθουσιασμό ο Διονύσης Μακρής για να υπογραμμίσει με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη πως «δεν θα φύγει ποτέ από δω μέσα το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Το βαθύ ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντα εδώ».

«Ναι, αν και δεν το πρόλαβα εγώ ρε γαμ… Ήμουν μικρός! Το πρόλαβα προς τα τελειώματα» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο τραγουδιστής για να εξηγήσει εν συνεχεία πως «είμαι ευχαριστημένος και δεν θα άλλαζα κάτι στη διαδρομή μου, με τα πάνω και τα κάτω της. Όλα είναι αποδεκτά, όλα τα κάτω μού έμαθαν κάτι και συνεχίζουμε».