«Εξομολόγηση» του Θανάση Βισκαδουράκη: «Δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση ότι με τη σύζυγό μου χάσαμε το πρώτο μας παιδί»

«Εξομολόγηση» του Θανάση Βισκαδουράκη: «Δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση ότι με τη σύζυγό μου χάσαμε το πρώτο μας παιδί»

«Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, η γυναίκα μου να κλαίει», περιέγραψε ο ηθοποιός

Την δική του... εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο ηθοποιός, που πρόσφατα εξελέγη και περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία δημόσια εξομολόγηση για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας πως με τη σύζυγό του «έχασαν» το πρώτο τους παιδί.

«Θα σας πω κάτι που δεν το ‘χω πει ποτέ στην τηλεόραση… το πρώτο παιδί το «χάσαμε» με την Κατερίνα. Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, η γυναίκα μου να κλαίει. Είμαστε σε πολύ γνωστό μαιευτήριο και κατεβαίνει ένας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά ήταν γιατρός, ανοίγει μία εφημερίδα και με βλέπει αφίσα: ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιμένει το πρώτο του παιδί… Και εμείς είχαμε μόλις "χάσει" το παιδί», περιγράφει ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συνεχίζει ως εξής:

«Κάνει έτσι ο υπουργός, με κοιτάζει και μου λέει: εσύ είσαι; Του λέω: ναι… αλλά πρέπει να βγω έξω να μου ευχηθούν «να ζήσει». Το μόνο που τον παρακάλεσα ήταν: φυγαδεύστε τη γυναίκα μου με ένα αυτοκίνητο κι εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα.

Βγήκα έξω και τους είπα: σας ευχαριστούμε πολύ, όλα πήγαν πολύ καλά, η Κατερίνα είναι μια χαρά. Παπά κανονικό, παραμύθια. Αλλά αυτός είναι ηθοποιός και έτσι επιβιώνεις. Η Κατερίνα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, εγώ δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Για τις γυναίκες είναι πάρα πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι απέτυχαν».