Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν σε ειδική προβολή της σειράς «Expats»

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν σε ειδική προβολή της σειράς «Expats»

Η ηθοποιός από την Αυστραλία πρωταγωνιστεί και είναι συνεκτελεστική παραγωγός του δραματικού σίριαλ

Η Νικόλ Κίντμαν έρχεται αντιμέτωπη με μια τραγωδία που αλλάζει τη ζωή της στο πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης δραματικής σειράς «Expats» του Amazon Prime Video, που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Janice YK Lee του 1998 «The Expatriates».

Η Νικόλ Κίντμαν βάδισε στο κόκκινο χαλί στο Σίδνεϊ σε μια πρώτη προβολή της σειράς που σκηνοθέτησε η Λούλου Γουάνγκ. Η ηθοποιός από την Αυστραλία πρωταγωνιστεί και είναι συνεκτελεστική παραγωγός της δραματικής σειράς έξι μερών.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Palace Verona στο προάστιο Πάντινγκτον του Σίδνεϊ και ήταν μια από τις τελευταίες εκδηλώσεις στον θρυλικό κινηματογράφο που πρόκειται να κλείσει στις αρχές του 2024.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Χονγκ Κονγκ το 2014, τη χρονιά των μαζικών διαδηλώσεων του κινήματος της Ομπρέλας και ακολουθεί τρεις Αμερικανίδες που επηρεάζονται από μία οικογενειακή τραγωδία, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η Νικόλ Κίντμαν επέστρεψε στην πατρίδα της, την Αυστραλία για την προώθηση της τηλεοπτικής σειράς και εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με μπεζ στράπλες μεταξωτό φόρεμα.

Την ηθοποιό συνόδευσε ο σύζυγός της, superstar της κάντρι, Κιθ Έρμπαν.

Η παραγωγή της σειράς, η οποία ξεκίνησε αρχικά το 2021, πυροδότησε διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του Χονγκ Κονγκ αφού η κυβέρνηση επέτρεψε στην Κίντμαν να παραλείψει υποχρεωτική καραντίνα για την Covid -19 για να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Η παραγωγή διακόπηκε αργότερα, προτού συνεχιστεί και ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2022.