Nova: Αυτές τις γιορτές όλη η Ελλάδα θα βλέπει ΕON εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Nova: Αυτές τις γιορτές όλη η Ελλάδα θα βλέπει ΕON εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό

  • Δωρεάν πρόσβαση στο συναρπαστικό περιεχόμενο της ΕΟΝ για όλους, από τις 10 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 10 Ιανουαρίου 2024!
  • Συναρπαστικό αθλητικό θέαμα: Με κορυφαίες διοργανώσεις, Super League, EuroLeague, Premier League, LaLiga, Bundesliga, Ligue1, WTA!
  • Χριστουγεννιάτικο pop- up κανάλι: Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με εορταστικό περιεχόμενο!
  • Πρεμιέρες ταινιών: Απολαύστε δεκάδες κινηματογραφικές πρεμιέρες και ανακαλύψτε τον πλούσιο On Demand κατάλογο με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών!
  • Μαγικός κόσμος των παιδιών: 8 κανάλια παιδικού περιεχομένου στο ΕΟΝ Κids σ’ ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά!
  • Θεματική ψυχαγωγία και γνώση: Ανακαλύψτε και μάθετε με κορυφαίο θεματικό περιεχόμενο μέσα από 12 κανάλια ντοκιμαντέρ!

​Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, πιστεύει πως «όλοι έχουμε έναν Άγιο Βασίλη μέσα μας» και πρώτη αυτή κάνει ένα μοναδικό δώρο σε όλους. Από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο της ΕΟΝ!

Φέτος τα Χριστούγεννα, οι γιορτές γίνονται πιο μαγικές και συγκεντρώνουν όλη την οικογένεια στην ΕΟΝ. Όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν αθλητικούς αγώνες, από κορυφαίες διοργανώσεις (Super League, EuroLeague, Premier League, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, WTA), το χριστουγεννιάτικο pop-up κανάλι NovaChristmas με μοναδικό εορταστικό περιεχόμενο, δεκάδες κινηματογραφικές πρεμιέρες αλλά και τον πλούσιο On Demand κατάλογο της ΕΟΝ με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών.

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα βρουν απίθανο παιδικό περιεχόμενο: 8 κανάλια αλλά και επεισόδια από τις αγαπημένες τους σειρές, που συνδυάζουν την διασκέδαση με τη μάθηση στο EON Kids, ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Και φυσικά, κανάλια με πλούσιο θεματικό περιεχόμενο όπου η Nova προσφέρει γνώση και διασκέδαση μέσα από 12 κανάλια ντοκιμαντέρ σε ένα πλήρες, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό και να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες, κινηματογραφικές πρεμιέρες και παιδικά κανάλια από την ΕΟΝ.

Σχετικά Tags
NOVA