Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι εγώ η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου»

Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι εγώ η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου»

«Τη σχέση τη ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας την αποκάλυψη της εκπομπής «Happy Day»

Την αποκάλυψη της εκπομπής «Happy Day» σχετικά με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο Fay's Time.

Η παρουσιάστρια είπε, πως δε γνώριζε για τη συγκεκριμένη σχέση, με τους συνεργάτες της να τονίζουν, πως σύμφωνα με την περιγραφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είναι ξεκάθαρο το πρόσωπο με το οποίο έχει προχωρήσει την ζωή του ο Γιάννης Στάνκογλου. «Η αλήθεια είναι, ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός και έχεις ένα ρεπορτάζ, προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Τότε τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είπε χιουμοριστικά στην παρουσιάστρια: «Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου, ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ, που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα σαββατοκύριακα». Η Φαίη Σκορδά, γελώντας, είπε: «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία; Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε μέσα από τη δική του εκπομπή, πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα σύντροφο του ηθοποιού. «Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… "θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει"».

«Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός, διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχουν κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.