Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Σκέψου στην ηλικία μου να πλήρωνα για followers

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Σκέψου στην ηλικία μου να πλήρωνα για followers

«Έχω κάνει πάρα πολλές αποτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση»

Για τις αποτυχίες αλλά και για τις επιτυχίες της καριέρας της μίλησε το Σάββατο (2/12) η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Σκέψου στην ηλικία μου να πλήρωνα για followers» επεσήμανε και τόνισε: «Όταν κάνεις μία δουλειά με όλη την αγάπη και δεν "πάει", φυσικά σε στενοχωρεί».

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ανέφερε: «Στην τηλεόραση με βλέπετε πολύ στις επαναλήψεις. Τις επαναλήψεις τις βλέπω αποστασιοποιημένα. Όταν τις έβλεπα για να κρίνω μέσα στη δουλειά, έκρινα τον εαυτό μου, δεν μου άρεσα. Λες πως είμαι έτσι, δεν μιλάω έτσι. Όχι, έτσι είσαι, έτσι μιλάς, δεν είσαι καλύτερος».

Το όνομά της είχε ακουστεί έντονα για το σίριαλ «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», ωστόσο δεν την είδαμε να συμμετέχει στη σειρά, με την ίδια να αποκαλύπτει πως δεν προχώρησε.

«Έχω κάνει πάρα πολλές αποτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση. Όταν κάνεις μία δουλειά με όλη την αγάπη και δεν "πάει", φυσικά σε στενοχωρεί» είπε η ηθοποιός.

Για τους ηθοποιούς που βρίσκονται σε ρόλο παρουσιαστή ανέφερε πως «γίνεται χρόνια αυτό. Όλοι από κάπου προέρχονται. Θέλει δουλειά και από πίσω η παρουσίαση».

Ακόμη, αποκάλυψε πως είναι άσχετη με τα social media και δεν έχει λογαριασμούς στο Instagram και Facebook.

«Σκέψου στην ηλικία μου να πλήρωνα για followers… Θα σήμαινε ότι είχα για να πληρώσω, άρα… καλά θα έκανα!», σημείωσε.

Αυτή την περίοδο η Μίρκα Παπακωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Anastasia The Musical».