Τζόυς Ευείδη: «Σχολιάζουν την φωνή μου και τους απαντώ ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου και είμαι σε φυλομετάβαση»

Τζόυς Ευείδη: «Σχολιάζουν την φωνή μου και τους απαντώ ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου και είμαι σε φυλομετάβαση»

«Μου το έχουν πει αυτό πολλοί ταξιτζήδες»

Για τα σχόλια που ακούει για την μπάσα φωνή της μίλησε ο Τζόυς Ευείδη με το γνωστό της χιούμορ στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Happy Day». Η ηθοποιός τοποθετήθηκε επίσης για την τηλεοπτική της απουσία μετά την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

«Η τηλεόραση λείπει στο πορτοφόλι μου, δεν λείπει στην ψυχή μου. Μπορώ να ζήσω χωρίς την τηλεόραση αλλά βοηθάει οικονομικά πολύ είναι η αλήθεια. Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ κομπλεξική, πάρα πολύ ντροπαλή και δεν μπορώ να δημιουργώ τους δημιουργούς που τους ενοχλεί το σύμπαν όλο για έναν ρόλο. Ντρέπομαι πάρα πολύ και δεν το κάνω. Πολύς κόσμος το κάνει αυτό και πολύ καλά κάνει. Εγώ όμως είμαι κομπλεξικιά και ηλίθια», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

«Τι σημασία έχει ο έρωτας για εσάς;» ρώτησε ο ρεπόρτερ του Alpha για να αποκριθεί η ηθοποιός, με χαμόγελο, ως εξής. «Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για εμένα! Δεν με απασχολεί καθόλου. Γιατί με απασχολούν η τέχνη και τα ζώα. Δεν έχω χρόνους για έρωτες. Ούτε στον εχθρό μου ένας έρωτας! Είμαι χάλια όταν είμαι ερωτευμένη και είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί! Είμαι σαν τρελή, δεν είμαι ήρεμη ποτέ, είμαι μονίμως αγχωμένη, έχω ενοχές και κάνω σενάρια πως έπρεπε να γίνουν τα πράγματα και όχι αλλιώς. Χάλια, χάλια».

«Η φωνή σας είναι πολύ χαρακτηριστική όλα αυτά τα χρόνια. Ποιο είναι το πιο συχνό σχόλιο που ακούτε;» αναρωτήθηκε ο ρεπόρτερ για να απαντήσει η Τζόυς Ευείδη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «"Πως είναι η φωνή σου έτσι μωρή;", ας πούμε. Μου το έχουν πει αυτό πολλοί ταξιτζήδες. Απαντάω ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου και είμαι σε φυλομετάβαση».