Σοκάρει η Ελληνίδα Miss Τουρισμός: «Μού ευχήθηκαν θάνατο! Ψόφα και να σε βρουν νεκρή, μού έγραφαν»

Σοκάρει η Ελληνίδα Miss Τουρισμός: «Μού ευχήθηκαν θάνατο! Ψόφα και να σε βρουν νεκρή, μού έγραφαν»

«Αυτό είναι μπούλινγκ, έκλαψα», εξομολογήθηκε η Γλυκερία Τσολπίδου

Σοκάρει με όσα είπε η Γλυκερία Τσολπίδου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή την Τετάρτη στο OPEN. Το νεαρό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία που έζησε στα Miss Tourism International, όπου δεν κέρδισε κάποιον τίτλο, καθώς και για το άγριο μπούλινγκ που δέχθηκε στα social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLYKERIA (@glykeria.tsolpidoy)

«Όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας, τράβηξα ένα βίντεο όπου έλεγα πως «είναι μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ την χώρα μου και φεύγω». Μόλις έφτασα στη Μαλαισία, ανοίγω ενθουσιασμένη το κινητό μου και βλέπω μέσα τόσο άσχημα σχόλια», είπε Γλυκερία Τσολπίδου και συνέχισε ως εξής:

«Έλεγαν για τη μύτη μου, επειδή είναι λίγο γαμψή και έχει μια καμπύλη, ότι αυτό δεν προβάλει την ελληνική ομορφιά. Έλεγαν για τα φρύδια μου, με παρομοίασαν με την Σοφία Χατζηπαντελή και τα μαλλιά μου φυσικά. Δεν τους άρεσε γενικότερα καθόλου η εξωτερική μου εμφάνιση.

Μου ευχήθηκαν θάνατο και μου έλεγαν «ψόφα»! «Να μην ανοίξεις τα μάτια σου ένα πρωί» και «να σε βρουν νεκρή». Υπήρχαν τέτοια μηνύματα και αυτό είναι μπούλινγκ. Έκλαψα αλλά, επειδή έχω μια πολύ καλή οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπάνε στη ζωή μου, μου συμπαραστάθηκαν ακόμα και από μακριά και μου είπαν να δείξω ποια είμαι».