«Ομολογία» από την Άννα Φόνσου: «Οδηγούσα για 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα»

«Ομολογία» από την Άννα Φόνσου: «Οδηγούσα για 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα»

«Πήγα στην τροχαία και μου είπε ο διευθυντής καλώς την Αννούλα»

Μια πολύ σημαντική... ομολογία προχώρησε η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι επί πολλά χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

«Για τη διαφήμιση για το Αγοροκόριτσο, εγώ τους είπα ότι θα γίνω διεθνής. Δεν με ζήτησε ποτέ κανένας από την Ευρώπη, αλλά πέτυχε το Αγοροκόριτσο. Δεν με πλήρωσαν, αλλά επειδή έγινε μεγάλη επιτυχία ο Καρατζόπουλος μού πήρε ένα αυτοκίνητο κι εγώ ήμουν 16 χρονών. Δεν μπορούσα να έχω αυτοκίνητο. Μου είπε αν ξέρω να οδηγώ και μου έδωσε το αυτοκίνητο. Οδηγούσε ένας ξάδερφός μου μέχρι που -ωχ θα με ακούσει η τροχαία- με σταμάτησε ένας αστυνομικός και μου είπε ότι είσαι παράνομη» είπε αρχικά η Άννα Φόνσου και συνέχισε ως εξής:

«Του είπα σε παρακαλώ πρέπει να πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού και μου απάντησε ότι δεν τα χάφτουμε αυτά και δώσε το δίπλωμά σου. Λέω ότι δεν το έχω μαζί μου. Πήγα στην τροχαία και μου είπε ο διευθυντής καλώς την Αννούλα. Του λέω το έχω χάσει το δίπλωμά μου και όταν το πήρα δεν είχε εφευρεθεί η τεχνολογία. Δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι μπορεί για 35-40 χρόνια να οδηγώ χωρίς δίπλωμα. Έχω τρία χρόνια δίπλωμα. Στην Γερμανία είχα βγάλει δίπλωμα, τους είπα ότι δεν έχω και το έχω στην Ελλάδα και μου έβγαλαν οι Γερμανοί. Εκεί έδωσα εξετάσεις».