Ζήσης Ρούμπος: Υπάρχει μια υπερβολή στο political correct – Έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα»

Ζήσης Ρούμπος: Υπάρχει μια υπερβολή στο political correct – Έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα»

«Στα δικά μου κείμενα δεν με επηρεάζει γιατί με απασχολεί πάρα πολύ το να μην προσβάλλω κόσμο»

Συνάντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Μηλιόγλου, παραχώρησε ο Ζήσης Ρούμπος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις αλλαγές που έφερε στην προσωπική του ζωή ο ερχομός του γιου του, καθώς και τις υπερβολές που διακρίνει στην πολιτική ορθότητα των όσων πρέπει να λέγονται στην σάτιρα.

«Με απόλυτη ειλικρίνεια θα πω ότι το παιδί με ωρίμασε αρκετά αλλά το περισσότερο κομμάτι της ωρίμανσης έπεσε πάνω στην γυναίκα μου. Εγώ έκανα πίσω και βγάζω το άχτι μου από τα παιδικά κατάλοιπα που είχα. Δηλαδή το πιο κλασικό, που λέω και γελάω πάντα, είναι ότι τα παιχνίδια που αγόραζα ειδικά τα πρώτα χρόνια στον μικρό ήταν παιχνίδια που ήθελα εγώ. Ήταν πέντε χρόνια πάνω από την ηλικία του», είπε ο Ζήσης Ρούμπος και συνέχισε ως εξής:

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια υπερβολή στο political correct. Γενικά, όπως σε όλα τα γήπεδα, έτσι και εδώ έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα. Μπαλίτσα είναι όμως και θα βρεθεί ή θα φέρουμε για αντικατάσταση να φουσκώσουμε άλλη, ελπίζω. Στα δικά μου κείμενα δεν με επηρεάζει γιατί με απασχολεί πάρα πολύ το να μην προσβάλλω κόσμο στην κωμωδία μου. Δεν θέλω να πολώνω ούτε να διχάζω. Δεν μιλάω για επικαιρότητα, δεν μιλάω για πρόσωπα και δεν μιλάω για πολιτική.

Είναι βασικό μου μέλημα να μην προσβάλλω και να μην στεναχωρώ τον κόσμο που έχει δώσει τα λεφτά του για να έρθει να με δει».