«Βολές» από Ελεονώρα Μελέτη σε Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη Φάρμα: «Ήταν μία καλή αρπαχτή»

«Βολές» από Ελεονώρα Μελέτη σε Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη Φάρμα: «Ήταν μία καλή αρπαχτή»

«Καλή ευκαιρία να βγάλει κάποια πιο εύκολα χρήματα»

Καυστική ήταν η Ελεονώρα Μελέτη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μετά τη συνέντευξη του Ηλία Μαμαλάκη στο «Mega Καλημέρα» για την απόφαση του σεφ να είναι παρουσιαστής στην Φάρμα στο Star. Θεωρεί ότι το κάνει μόνο για τα χρήματα, καθώς οι δείκτες τηλεθέασης του ριάλιτι δεν είναι καλοί.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε αρχικά: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που στήριξε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Θα συμφωνήσω μαζί του, επειδή διανύουμε πολύ περίεργες εποχές, με πόση μεγαλοκαρδία και αλήθεια είδε αυτήν την κίνηση του Λεωνίδα να κάνει κάτι, το οποίο πραγματικά δεν έχει αλλοιώσει αυτό που ξέρουμε για τον Λεωνίδα. Είναι ένας εξαιρετικός σεφ, ένας άνθρωπος που τηλεοπτικά δεν έχει «λερωθεί» από κακή συμπεριφορά ή λανθασμένους χειρισμούς, αλλά το έκανε επειδή έπρεπε να δουλέψει και για τα χρήματα γιατί και τι άλλο να κερδίσεις από αυτό. Είναι καθαρά δουλειά»

«Την επιτυχία που δεν ήρθε. Το επιχείρημα που ακούμε από τον κ. Μαμαλάκη ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή και το κάνεις για τη δουλειά γιατί έχεις οικογένεια και περνά η μπογιά σου για να πάρεις τα χρήματα, το ακούω, αλλά αν το αποδέχεσαι τους μισούς σχολιασμούς και παραπάνω που έχουμε κάνει όλοι μας στο τραπέζι αυτό, δεν θα έπρεπε να τους έχουμε κάνει» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, όπως τονίστηκε στο zappit.

«Το η δουλειά δεν είναι ντροπή να το πεις και σε κάποιον, ο οποίος δεν θα πάει να κάνει κάτι τόσο… Θέλω να πω ότι εδώ ήταν μία καλή αρπαχτή θα μπορούσαμε να πούμε, μία καλή ευκαιρία να βγάλει κάποια πιο εύκολα χρήματα. Σαφώς δεν έκανε κάτι κακό. Είναι το μοναδικό επιχείρημα που δέχομαι ότι ο άλλος κάνει κάτι για τα χρήματα. Από εκεί και πέρα ότι θέλει να κάνει τηλεόραση, δεν θέλει, ότι δεν του έκατσε η επιτυχία ή αποτυχία…» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Να το λέμε όμως και για τους ηθοποιούς που κάνουν τηλεόραση και κάνουν συνεντεύξεις, για όλους τους ανθρώπους που επιλέγουν πράγματα στην τηλεόραση. Ποιος το μετράει το καλά ή κακά; Είναι ένα προϊόν πολύ ακριβό που κάνει αυστηρά μονοψήφια. Άρα, αν το κάνει καλά ή όχι… Εγώ διαφωνώ ότι είναι πανάκεια τα νούμερα τηλεθέασης κι η αποδοχή του κόσμου που φαίνεται μέσα από αυτά, ότι δεν το κάνει καλά. Άρα, αυτό το επιχείρημα θα έπρεπε να είναι για πολλούς» κατέληξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.