Κωνσταντίνος Ασπιώτης: Οι ηθοποιοί της τηλεόρασης αναγκάζονται να παίξουν σε ταχύτητες που δεν βοηθούν να βγει καλό αποτέλεσμα

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: Οι ηθοποιοί της τηλεόρασης αναγκάζονται να παίξουν σε ταχύτητες που δεν βοηθούν να βγει καλό αποτέλεσμα

«Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει καθημερινό. Μου φαίνεται φτηνό όλο αυτό»

Τον λόγο που δεν έχει ασχοληθεί σε καθημερινή σειρά στην τηλεόραση ανέλυσε στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε τον ρόλο που του προτάθηκε στην επιτυχημένη κωμωδία του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί», ενώ παραδέχεται πως δεν ο κόσμος δεν τον πλησιάζει ευχάριστα για να του μιλήσει στον δρόμο.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Ως ένα επαρχιοτόπαιδο που έρχεται στην Αθήνα παρατηρείς διαφορές. Όντως η Θεσσαλονίκη είναι μία μεγαλούπολη αλλά οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί. Εδώ όλοι τρέχουν με το κεφάλι κάτω και λίγο αργότερα ανακαλύπτεις ότι γίνεσαι κι εσύ έτσι», είπε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και συνέχισε ως εξής:

«Δεν πιστεύω στο ταλέντο, είναι μεγάλη συζήτηση αυτή. Δεν με αφορά. Το ταλέντο μπορεί να σε οδηγήσει κάπου αλλά η δουλειά είναι εκείνη που θα σε καλλιεργήσει. Για μένα οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει στο Θέατρο, εάν το θέλει.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να δοκιμαστεί όπου θέλει. Η Τέχνη πρέπει να είναι ανοιχτή αλλιώς ο Παζολίνι, ας πούμε, δεν θα έκανε ταινίες.

Ήμουν από τους πρώτους που δήλωνα κατά της διάκρισης εμπορικού – ποιοτικού θεάτρου αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αναθεωρώ. Οι ηθοποιοί της τηλεόρασης αναγκάζονται να παίξουν σε τέτοιες ταχύτητες που δεν είναι καλές ώστε να βγει το αποτέλεσμα που θα έπρεπε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει καθημερινό. Μου φαίνεται φτηνό όλο αυτό», παραδέχεται σε άλλο σημείο.

Είπα όχι σε ρόλο στο Ευτυχισμένοι Μαζί ακριβώς γιατί διαισθάνθηκα ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία και ήξερα ότι μετά θα είμαι αυτός ο ρόλος για τον κόσμο, ήθελα να μπορώ να μεταμορφωθώ και να δοκιμαστώ και σε άλλα πράγματα».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης παραδέχτηκε ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα τον πλησιάσει ευχάριστα ο κόσμος στον δρόμο για να του μιλήσει.