Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν δοθεί πέντε ευκαιρίες και στην Ιωάννα Μαλέσκου μία

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν δοθεί πέντε ευκαιρίες και στην Ιωάννα Μαλέσκου μία

«Ήταν σωστή η απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision»

Καυστικός, όπως πάντα, ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με όσα είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα και τη Eurovision και έπλεξε το εγκώμιο της Ιωάννας Μαλέσκου έναντι της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ήταν σωστή η απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision. Τώρα μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Καλό είναι η ΕΡΤ κάπου κάπου να ανανεώνει τα πρόσωπα που καλύπτουν την παρουσίαση του διαγωνισμού. Η Κοζάκου λειτουργούσε περισσότερο ως δίδυμο με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πέρσι που παρουσίασε μόνη της τον διαγωνισμό, υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια και τις τρεις βραδιές. Δε θυμόμουν ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά. Αυτό που ενοχλούσε ήταν ότι προσπαθούσε να κάνει με το ζόρι χιούμορ», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη παρουσίαση του διαγωνισμού από τον Φώτη Σεργουλόπουλο;

«Δε θα ήθελα να δω για παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Τζένη Μελιτά. Δεν ξετρελάθηκα μαζί της. Αν είναι να επιστρέψει κάποιος, ωραία ιδέα είναι να βάλουν ξανά τη Δάφνη Μπόκοτα».

Αναφερόμενος στην τηλεόραση και την αίσθηση που προκάλεσε η gay σκηνή σεξ στη σειρά του MEGA, «Milky Way», σημείωσε:

«Θα έχουμε προχωρήσει μπροστά ως κοινωνία όταν σταματήσουμε να συζητάμε για μια gay ερωτική σκηνή σε ελληνικό σίριαλ».

Όσο για τα σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή για τις στιλιστικές της επιλογές;

«Είναι επιεικώς απαράδεκτο να την σχολιάζουν για τις ενδυματολογικές επιλογές της πάνω στην σκηνή. Ήταν πάντα καθώς πρέπει με την καλή έννοια. Χαίρομαι που ζει τον έρωτά της και δεν το κρύβει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Η Ιωάννα έχει άστρο. Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν δοθεί πέντε ευκαιρίες και στην Ιωάννα μία».