«Masters of the Air»: Το τρέιλερ της νέας υπερπαραγωγής του Apple TV+ – Από τους Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς

«Masters of the Air»: Το τρέιλερ της νέας υπερπαραγωγής του Apple TV+ – Από τους Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς

Πρόκειται για τον «πνευματικό διάδοχο» των «Band of Brothers» και «The Pacific» του ΗΒΟ

Δόθηκε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από την υπερπαραγωγή εννέα επεισοδίων του Apple TV+ «Masters of the Air». Είναι ο «πνευματικός διάδοχος» των «Band of Brothers» και «The Pacific» του ΗΒΟ σε παραγωγή και πάλι των Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), Τομ Χανκς (Tom Hanks) και Γκάρι Γκέτζμαν (Gary Goetzman) με κόστος που ξεπερνά τα 250 εκατ. δολάρια, όπως αναφέρει το Ηollywood Reporter.

Το σενάριο είναι του Τζον Ορλόφ (John Orloff) βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Ντόναλντ Λ. Μίλερ (Donald L. Miller) που κυκλοφόρησε το 2007.

Πρωταγωνιστούν οι Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler) και Κάλουμ Τέρνερ (Callum Turner) μαζί με τους Άντονι Μπόιλ (Anthony Boyle), Νέιτ Μαν (Nate Mann), Ράφερτι Λο (Rafferty Law) και Μπάρρυ Κιόγκαν (Barry Keoghan) μεταξύ άλλων.

«Το "Masters of the Air" είναι ένας χαιρετισμός στους γενναίους άνδρες της 8ης Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι, με το θάρρος και την αδελφοσύνη τους, βοήθησαν να νικηθεί η ναζιστική Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», ανάφερε ο Γκάρι Γκέτζμαν σε δήλωσή του. «Ο Τομ και ο Στίβεν πάντα ήθελαν να αποτυπώσουν κινηματογραφικά αυτό που ο συγγραφέας μας Ντον Μίλερ αποκάλεσε, "μοναδικό γεγονός"».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς, «ορισμένοι καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν άλλοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Και κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ανεξάρτητα από την προσωπική τους μοίρα, όλοι πλήρωσαν ένα τίμημα».

Η σειρά σε σκηνοθεσία των Κάρι Φουκουνάγκα (Cary Joji Fukunaga) και Τιμ Βαν Πάτεν (Tim Van Patten) θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV στις 26 Ιανουαρίου 2024.