Χάρης Σώζος για Κασσελάκη: «Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο και το γαϊδούρι»

Χάρης Σώζος για Κασσελάκη: «Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο και το γαϊδούρι»

«Και τη Μενεγάκη να έβαζαν υποψήφια, θα έβγαινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Τον Χάρη Σώζο καλωσόρισε στο πλατό του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο επεισόδιο του late night talk show του στον ANT1 που μεταδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (8/11). Στη συζήτησή τους αναφέρθηκαν στη ζωή και στην καριέρα του ηθοποιού, αλλά και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο, μάλιστα, ψήφισε.

Μιλώντας για την ενασχόλησή του με την πολιτική, ο Χάρης Σώζος που δήλωσε ότι είναι αριστερός,, τόνισε: «Κατέβηκα δημοτικός σύμβουλος το 2014. Είχα και τώρα προτάσεις και το ’19 από όλους τους χώρους, αλλά είπα ότι δεν θέλω. Δεν μου πάει όλη αυτή η διαδικασία, είναι πολλά πράγματα. Η διαχείριση της εξουσίας αλλοιώνει τους ανθρώπους. Είναι μεγάλη κούραση και μεγάλη ευθύνη πλήρους απασχόλησης. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εγώ δεν πέρασα καλά».

Η εκλογή Κασσελάκη

Κι έπειτα αναφέρθηκε στην εκλογή Κασσελάκη. «Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο και το γαϊδούρι. Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει πρώτα το συνέδριο και μετά να εκλέξουμε αρχηγό. Μέσα σε δύο μήνες να έρθει κάποιος άγνωστος και να γίνει αρχηγός ενός κόμματος… κάτι δεν μου άρεσε», σημείωσε και συνέχισε:

«Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα Κασσελάκη, γιατί έλεγα να ταρακουνηθεί λίγο το σύστημα, και τη δεύτερη Κυριακή θα ψήφιζα Αχτσιόγλου. Δεν περίμενα ότι θα βγει πρώτος και ότι τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί πρόεδρος».

Ακολούθως έφερε στο φως και… παρασκήνια μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Το πράγμα δεν πήγαινε καλά. Μου έλεγαν ότι έβγαιναν τα γκάλοπ και δεν τα έλεγαν στον Τσίπρα για να μην τον στεναχωρούν», είπε σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές και πρόσθεσε: «Δεν έχουν σωστή πληροφόρηση, δεν ακούνε τον κόσμο. Εγώ χαριτολογώντας λέω ότι και τη Μενεγάκη να έβαζαν υποψήφια, θα έβγαινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Στο μεταξύ, αναφέρθηκε στην καριέρα του στην υποκριτική και αποκάλυψε γιατί δεν βλέπει ξανά τις σειρές στις οποίες έχει λάβει μέρος καθώς και την επιθυμία του να μην ακολουθήσει η κόρη του τα βήματά του.

«Θα την κρεμάσω ανάποδα αν μου πει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί είναι δύσκολο επάγγελμα. Της είπα ότι αν το θέλει – γιατί υποψιάζομαι ότι το θέλει – να μάθει μια τέχνη και να το κάνει για χόμπι», είπε χαρακτηριστικά.

«Ποτέ δεν έχω δει σειρά που έχω παίξει, ούτε καν το “Δις Εξαμαρτείν”, Το αποφεύγω γιατί μπορεί να δω κάτι που δεν μ΄αρέσει και να νευριάσω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχα ένα ατύχημα, πήγαινα σε μία δουλειά και βγήκε μία κυρία παραβιάζοντας το STOP και έπεσα πάνω της έσπασα έξι πλευρά, τρύπησα τον πνεύμονα. Οδηγώ 50 χρόνια, δεν είχα πάθει ποτέ τίποτε, αλλά κάποια στιγμή τυχαίνει. Φορούσα κράνος κανονικά. Είμαι συμφιλιωμένος με τον θάνατο, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα. Είμαι χορτάτος. Νιώθω πλήρης».