Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις φήμες και τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου

Τι λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις φήμες και τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου

«Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό», είπε ο υπουργός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάθισε απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα τκαι από την την κουβέντα τους δεν θα μπορούσε να λείπει η Ευγενία Μανωλίδου και οι φήμες που ακούστηκαν γιατο ζευγάρι.

«Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι, δεν θέλει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και στη συνέχεια μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τη σχέση τους:

«Μου στέλνει το γραφείο τύπου το δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα, πήρα και την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν με αυτό.

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε.

Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό».