Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αντίδραση της και της ομάδας του «Happy Day» τη στιγμή του ισχυρού σεισμού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αντίδραση της και της ομάδας του «Happy Day» τη στιγμή του ισχυρού σεισμού

Η παρουσιάστρια κοιτούσε πίσω από τις κάμερες για να δει τι συμβαίνει

Ισχυρός σεισμός 5,1 ρίχτερ σημειώθηκε με επίκεντρο την Εύβοια, ενώ και η Αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά. 

Την ώρα του σεισμού, το «Happy Day» ήταν στον αέρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα της συζητούσαν τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, με την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» να αναφέρει μεταξύ άλλων «Είναι για άλλους να δείχνουν τις βέρες, δεν είναι για εμάς! Τα δαχτυλίδια που έχουμε τα αγοράσαμε σε μια βόλτα στο Θησείο. Στο γάμο δεν πιστεύω – Με τον Διαμαντή αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά» και τον σύντροφό της και τον σύντροφό της να της απευθύνεται "Σου είπα θα σε εκθέσω" μιλώντας για τη γνωριμία τους.

Εκείνη την τώρα λοιπόν που σχολίαζαν την συνέντευξη η παρουσιάστρια και η ομάδα της αισθάνθηκαν τον σεισμό, ωστόσο αντέδρασαν με ψυχραιμία.

«Κουνιόμαστε ή όχι;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, τη στιγμή που η Σταματίνα Τσιμτσιλή κοιτούσε πίσω από τις κάμερες για να δει τι συμβαίνει.

«Έγινε ένας μικρός σεισμός. Χαλαρά. Έγινε κι άλλος ένας σεισμός χθες το βράδυ. Όλα καλά, ήρεμα!» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με χαμόγελο, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε με χιούμορ ότι έγινε σεισμός την ώρα που μιλούσαν για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.